2777
2789

من سه تا پسر خاله دارم به ترتیب .19.17

خودمم 21

به ما میگن سه تفنگ دار. دالتونا. کلا تو فامیل به اکیپ خراب کاران معروفیم سر دستشونم خوب منم 😂

خیلی رابطه ی اوکی و لارجی داریم بچه های با ادبین اون کوچه ک هر دو روز سه روز ی بار بدون مامانش میاد خونمون ک از من ی حالی بپرسه 

چشمم به تاپیک پربازدید افتاد یعنی اگه ازدواج کننن خانوماشون از اینکه اینا با من صحبت کننن اینجوری حرص میخورن؟ 

خب چرا باید حرص بخوره قبل از اون من اینجا بودم کنارشون از ی طرفم خودمو میذارم جای خانوماشون میبینم ن من اگه بودم طرفو پاره میکردم همینجوری با خودم تو جنگم 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای  نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(:  چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

دیشب یکی تاپیک زد خواهر شوهرم با شوهرم خیلی راحته خیلی ها گفتن وا خواهر ک نباید با برادر راحت باشه شما ک جای خود داری

قطعا الان میان بهت میگن وا بی حیا نباش دختر سنگین باش بله زناشون حق دارن

چون اکثرا اینجا همه دید جنسی دارن 

Guess I’m still holding on to something I shouldn’t

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توجه نکن به تاپیکای اینجا هرکسی فرهنگ و عقاید متفاوتی داره

منم با پسر عمم صمیمیم و تاحالا مشکلی پیش نیومده

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

خودت متاهل بشی میفهمی 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

گلم من سن بالا ازدواج کردن ، از مدل زنهای اون تاپیک زیاد دیدم

حتی یه سلام و علیک هم به ادم نمی دیدن

اینجور آدمها فکر میکنن همه میخوان شوهرشون رو بخورن ، بابا طرف قبل تو دختر خاله اش رو دیده دیگه، اگر میخواست اونو میگرفت

اصلا ازدواج گنن احتمالش خیلی زیاده ک دیگ این رابطه الان نباشه اونموقع کار ب زدنم نمیرسه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

سه تفنگ دار🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدا شفات بده بدون شککککک فقط داری چرت میگی هسچ پسری تو دوران نوجوانی بدون منظور سمت دختر نمیاد

میخوان ازت سو استفاده کنن البته اگه راست گفته باشی🙄

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

پسرعموم خونه ما بزرگ شد من و اون مثل خواهر برادر بودیم زن گرفت زنش مستقیم گفت دور و بر شوهرم نبینمت الان ۱۳ ۱۴ ساله دیگه سمتشون نرفتم ازدواج کردم زنش خواست رفت و آمد کنه محل نزاشتم 

خانم توهم داره همه به شوهرش چشم دارن تو مهمونی به دختر صابخونه توپیده بود تو به شوهر من چشم داری

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

اونا عقل ندارن طرف ازدواج کرده دلیل نمیشه که با دختر خاله اش قطع ارتباط کنه و حرف نزنه 

از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم                       بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎