2777
2789
عنوان

امشب شام خونه خاله شوهرم دعوتیم اصلا دوست ندارم برم

| مشاهده متن کامل بحث + 1724 بازدید | 84 پست
به شوهرم اینو بگم میگه خب باید کمک کنی دیگه اونا هم غذا پختن

بگو مثل مهمون ها فقط تو سفره پهن و جمع کردن با هم کمک میکنیم و تمام 

بگو همونقدر که توخونه فامیل های من کار میکنی ، کار میکنم 

مچ بند هم ببند حتما

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاله شوهرت دختر و عروس ندارع؟ یا خود مادرشوهرت یا بقیه خاله ها؟

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

بگو مثل مهمون ها فقط تو سفره پهن و جمع کردن با هم کمک میکنیم و تمام بگو همونقدر که توخونه فامیل های ...

شوهرم اینطوری حرف بزنم دعوا میشه کلا امشب سعی میکنم با سیاست بهش بفهمونم کلا امشب نریم چون مریضه میگم الان اونا مریض میشن میندازن گردنت ، از دفعه بعد هم رفتیم کار کردن رو کمترش میکنم 

شوهرم اینطوری حرف بزنم دعوا میشه کلا امشب سعی میکنم با سیاست بهش بفهمونم کلا امشب نریم چون مریضه میگ ...

هرجور خودت میدونی 

ولی منصفانه لش اینه همونقدر که همسرت  تو مهمونی فامیل شما کمک میده ،  همونقدر هم شما کمک بدی

بیشتر شان خودت پایین میاد

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

عزیزم خیلی آروم آروم کار کن. ظرفا رو تمیز نشور. به خاله شوهرت بگو خاله جان شما اینقدر مهمونی می‌گیری یه ماشین طرفشویی بخرین. 

وسط کار برو دستشویی. ببخشید تمیز کار نکن.

من خودم تو مهمونی ها پا میشم ظرف می‌شورم اما صاحب خونه اینقدر میگه بشین، بقیه مهمون ها میان از دستت می‌گیرن. نمیذارن همه کارا رو بکنی. کسی باهام اینجور رفتار کنه قشنگ طرفا رو میذارم تو سینک‌ یکی تز بالا ول می‌کنم.

مهربان باشیم   

از همین الان زمینه چینی کن هر موقع خانواده شوهر میبینی بگو نمی‌دونم چرا کمرم گرفته ، رگ به رگ شده، نمی‌تونم سر پا وایستم، اصلا یه ساعت کارم طول میکشه. 

مهربان باشیم   
والا من ازین کارا نکردم یبارکی نشستم وسط جمع گفتم یعنی چی آقایون بعد غذا میرید استراحت میکنید، به خا ...

ایولللل

آره میگم یا یکی باید سر و زبون داشته باشه مثل شما شلنگ بگیره روشون🤩🤣 یا آروم آروم یه مرد هم تو تیمش باشه و پیش بره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

دقیقا همینو بگو تازه شما شاغل هم هستی اینقدر توقع دارن، توی مهمونی من و خواهر شوهرم پابه پای هم حتی ...

اینها ریشه در بی فرهنگی داره که زن رو برده میبینن، والا چرا باید به خودشون اجازه بدن برای کار کردن یا نکردن یه نفر دیگه نظر بدن

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷