2777
2789
عنوان

امشب شام خونه خاله شوهرم دعوتیم اصلا دوست ندارم برم

| مشاهده متن کامل بحث + 1724 بازدید | 84 پست
با هیچ احدی نمیره حتی باباش

این بچه خوبه مشخصه تو پیری هم بدردت میخوره 😂

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

یعنی شوهرت هم مجبورت می‌کنه بری کار کنی؟بهش بگو غیرت داشتی می‌اومدی خودت کار میکردی که زنت جلو مردای ...

شوهرم اگر روز تعطیل باشه توی کارای خونه خیلی کمک می‌کنه ولی توی مهمونی چون هم سرکار بوده خسته میاد هم جلوی فامیل خجالت میکشه کمک نمیکنه میگه زشته، و چون توی مهمونی همش از من تعریف میکنن خاله اش اینا شوهرم کیف می‌کنه میگه همیشه سربلندم کن منم برات جبران میکنم ولی امشب شاید مریضی شوهرم بهانه میکنم نریم باید زنگ بزنم ببینم حال شوهرم چطوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم خودت اینطوری عادتشون دادی ،درسته؟

یه جورایی آره ولی از سمت خانواده شوهرم عروس باید کمک کنه واگر کسی کمک نکنه خیلی بد می‌دونن، حتی خواهر شوهر کوچیکم که دست به سیاه و سفید نمیزنه چندوقت پیش که مهمونی بود دعوتش نکردن که خواهر شوهرم خیلی ناراحت شده بود ، و توی مهمونی هم صدات میکنن فلانی بیا کمک کن 

این که یه بار نری کافی نیست بهتره کارو لفت بدی تر و فرزی رو کنار بذار یه سالادو یه ساعت طول بده کنار شوهرتم بشین کامل تو اشپزخونه نباش این وضع تا موقع بچه دار شدنتع بعدش بارداری و بعدش بچه کوچیک این وضعو تموم میکنه

چقدر بی ملاحظه، خوب نرو دیگ، اگر بخاطر کار نکردن شوهرت دعوات میکنه خیلی تحقیر آمیزه. ادم مهمونی میره ...

شوهرم روزای تعطیل توی کارای خونه کمکم می‌کنه ولی توی جمع خودش رو مرد سالار نشون میده چون می‌ترسه پشتش حرف بزنن میگه توی کارای خونه کمکت میکنم توهم اینطوری جبران کن 

من اصلا از کار کردن و ظرف شستن و...خسته نمیشمچیزی که منو ناراحت میکنه تیکه ها و کنایه های مادرشوهرم ...

عزیزم انشالله مادرشوهرت آدم بشه و اینقدر اذیتت نکنه عروس به این خوبی 

شوهرم اگر روز تعطیل باشه توی کارای خونه خیلی کمک می‌کنه ولی توی مهمونی چون هم سرکار بوده خسته میاد ه ...

پس شوهرت از این مردهای کوته‌فکر نیست که فکر می‌کنن زن برای خدمتگزاری آفریده شده

خداروشکر خیلی خوبه که تو خونه کار می‌کنه

بنظرم خانواده شما می‌تونه این رسم زشت رو بشکنه، هر بار که کار می‌کنه ازش تعریف کن بگو همچین اخلاقی رو هر مردی نداره، بذار عادتش بشه و نتونن بشینه تماشا کنه که دست تنها کار می‌کنی. همون‌جا که نشستن بهش ظرف خورشت رو بده مثلا بگو عزیزم میشه اینو زحمتشو بکشی بذاری اونجا، یا تو همین خونه که هستید بهش بگو دوست نداری جلوی مردها خم بشی بشقاب بچینی، اگه میشه حواسش بهت باشه

بعد از اینکه کمک کرد یه حرکتی بزن که بهش جایزه بدی بابت این کار، ازش تعریف کن، برگشتید خونه لوسش کن، چمیدونم نرمش کن خلاصه😁

حسابی بهش اعتماد بنفس و محبت بده

اگه کسی تیکه پروند هواشو داشته باش

این‌طوری بقیه زن‌ها هم یاد می‌گیرن ، مطمئن باش وقتی از این اخلاق شوهرت تعریف کنن می‌خوره تو دهن مردهای گشاد جمع

کم کم آدم میشن اونا هم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

جسارتا خود خاله ‌و مادرشوهر چیکا میکنن؟😑 این خاله خانم دختر یا عروس نداره خودش؟

خاله شوهرم غذا میپزه ، مادر شوهرم که همیشه مریضه الان هم دستش شکسته ، یه دونه دختر داره که اون نیستش یه شهر دیگس ،. خواهر شوهرم عروسشونه که بنده خدا اون خیلی کمک می‌کنه 

پس شوهرت از این مردهای کوته‌فکر نیست که فکر می‌کنن زن برای خدمتگزاری آفریده شدهخداروشکر خیلی خوبه که ...

والا من ازین کارا نکردم یبارکی نشستم وسط جمع گفتم یعنی چی آقایون بعد غذا میرید استراحت میکنید، به خانم هاتون کمک کنید، مگه چقدر پول درمیارید میدید به خانم هاتون که انتظار دارید کارای شخصی و عادی تون رو هم خانمتون انجام بده، شریک زندگی گرفتید یا کنیز شخصی؟ شوهرم پاشد بشقابای سفره رو جمع کرد بعد بقیه آقایون خم شدن تو سفره هر کسی یچی برداشت و از اون به بعد شد روتین ک آقایون سفره رو جمع میکنن خودشون😆🤣

بعد من میگفتم توی مهمونی دست به سیاه و سفید نمیزنم همین نی نی سایتی ها داشتن خودشونو میکشتن که نهههههههه کار کن.

بیا خانواده شوهر جماعت جنبه نداره کار کنی باید تا حد کلفتی پیش بری براش

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

برو مهمونی به بهونه ی پریود قرص سردرد بگیر و برو تو اتاق دراز بکش .قیافتم بی حال و خسته نشون بده تامام 🤣🤣🤣

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو