2777
2789

مامانم ب شوهرم توهین کرد

شوهرمم یه حرفی زد توهین به باجناقاش شد

خاهرام با من قهر کردن

منم بهشون پیام دادم معذرت خواهی کردم حتی جوابمم ندادن

خلاصه گذشت 

شوهر یکی از خاهرام ک سفت و سخت قهره ب شوهرم زنگ زده بود و احوال پرسی

منم ب مامانم گفتم چرا خاهرم قهره ولی شوهرش آشتیه هم در حالی ک اگر توهینی هم باشه ب شوهرش شده نه خودش 

مامانم ب خاهرم گفته خاهرمم بدون اینکه بره ب شوهرش بگه ک زنگ زده یا نه ب مامانم گفته نه بابا مهران( شوهرم) دروغگوعه دروغ میگه میخاد من ب جون شوهرم بیفتم

مامانم اومده بهم میگ نه شوهرت دروغ میگه و فلان گفتم من خودم شماره داماد رو دیدم چه دروغی

مامانمم برگشت گفت من بجای رضا(همون شوهر خاهرم ک زنگ زده بود شوهرم)  قسم میخورم ک زنگ نزده و شوهرت دروغ میگ

خلاصه بعد دو روز خبر ب گوشم رسید خاهرم ب شوهرش گفته شوهرشم گفته اره زنگ زدم

الان دلم میخاد بخاطر اون قسمم مامانم ک بجای دامادشون خورد برم حرش بدم

باز میگم ولش کن بزار تو بلاکی بمونه 

تروخدا برای حرف زدن پسرم یه صلوات مهمونم میکنی 🌷🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم لااقل میگفتی میرفتم ببینم جریان چیهجرش بدم بده زشته

مادر ک پشت بقیه دختراش و داماداش باشه حتی بدونه اونا مقصر باز پشتشون باشه ک مبادا حق رو ما ندن

بنظرت چجوری باید احترامشو حفظ کنم؟ 

تروخدا برای حرف زدن پسرم یه صلوات مهمونم میکنی 🌷🌷

مادر ک پشت بقیه دختراش و داماداش باشه حتی بدونه اونا مقصر باز پشتشون باشه ک مبادا حق رو ما ندن بنظرت ...

من میگم برو حقت بگیر ولی این کلمه زشته.ضمنا تو خواهراتم یه گوشمالی کن

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!