2777
2789

میخواستم بیام اینجا یکم اروم شم بعد برم بانک که حالمو بدتر ریدن یکی که نوشت میخوای بکشی خودتو بکش و قربون خدا برم که غمتو بیشتر میکنه ! اونم به مادری که داغ فرزند داره !  الانم بدنم همه میلرزه باید برم یه اداره ای اخرین مهلتشه اصلا نمیتونم برم بیرون از خونه اینقدر خودزنی کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا اول اینکه نمی‌دونم چرا این حرفو زد ولی خیلی باید بیرحم باشی که اینو بگی بعدم‌عزیز دلم تو از کجا طرفم می‌شناسی شاید ی بیمار بوده صرفا بخاطر ی حرف خودتو باختی پاشو قربونت برم اصلا بهش فکر نکن پاشو کارتو بکن روزخوبی هم داشته یاشی

انشالله که زنده بمونی 

چون زبونن فقط به نفرین میچرخه 

نفرین های بد بد بد 

همش به همه میگی داغ بچتونو ببینین 

خدا این لذتی که زندگیت میبری رو  بیشتر بکنه ولی کمتر نکنه 

خدا خودش با ادمهای مثل تو میدونه چطور رفتار بکنه و داره میکنه 

یکم ادم باش تا خدا ببیندت 

انشالله که زنده بمونی چون زبونن فقط به نفرین میچرخه نفرین های بد بد بد همش به همه میگی داغ بچتونو بب ...

تو همون روانی هستی که بهم گفتی قربون خدا برم غمتو بیشتر میکنه ؟ برو گمشو تو یکی روانی 

خدا صبرت بده

روح و روانت بهم ریخته و افسرده شدی

منم بعد از فوت پدرم افسردگی گرفتم

رفتم روانپزشک و دارو مصرف کردم 

۲ ماهه حالم خوب شد

شماهم حتما درمان کن 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

فقط یه نفر داغ بچه دیده تو بودی همرو هم میگی انشالله بچتون بمیره 

برو توبه کن مگه دری به روت باز بشه 

انقد نفرین نکن

خدا میکنه تو یقه خودت اون حرفایی که به دیگران میزنی اول رو خودت اجرا میکنه

فقط یه نفر داغ بچه دیده تو بودی همرو هم میگی انشالله بچتون بمیره برو توبه کن مگه دری به روت باز بشه ...

تو اگر از نفرین میترشی یک راه داره اونم اینه کثیف و بیشرف و ظالم نباشی و در گالاو ببندی چرتو پرت نگی نمیتونی با تقدیر خدا بجنگی مزخرفی که گفتی سیاهی و لکه ش تو خودتو نسلت میوفته حتی ممکنه هشتاد سالت بشه یهو داغ نوه ببینی صبر خدا زیاده به چشم دیدم 

خدا صبرت بدهروح و روانت بهم ریخته و افسرده شدیمنم بعد از فوت پدرم افسردگی گرفتمرفتم روانپزشک و دارو ...

خدا لعنت کنه کساییکه درکی ندارن که هیچ تازه بدتر ازارم دادن و حالمو بهم زدن 

تو همون روانی هستی که بهم گفتی قربون خدا برم غمتو بیشتر میکنه ؟ برو گمشو تو یکی روانی

اره قربونش میرم که با هرکسی مثل خودش رفتار میکنه 

باتو هم همون رفتارو داره که بهش احتیاج داری 

تف سر بالس اول تو یقه خودت میفته

خدا لعنت کنه کساییکه درکی ندارن که هیچ تازه بدتر ازارم دادن و حالمو بهم زدن

توجه نکن

الان شرایط روحی خودت مهمه که حتما فکر درمان باش

تو این حال باشی تنها میشی و کسی کنارت نمیمونه

خدا کمکت کنه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...