میخواستم بیام اینجا یکم اروم شم بعد برم بانک که حالمو بدتر ریدن یکی که نوشت میخوای بکشی خودتو بکش و قربون خدا برم که غمتو بیشتر میکنه ! اونم به مادری که داغ فرزند داره ! الانم بدنم همه میلرزه باید برم یه اداره ای اخرین مهلتشه اصلا نمیتونم برم بیرون از خونه اینقدر خودزنی کردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وا اول اینکه نمیدونم چرا این حرفو زد ولی خیلی باید بیرحم باشی که اینو بگی بعدمعزیز دلم تو از کجا طرفم میشناسی شاید ی بیمار بوده صرفا بخاطر ی حرف خودتو باختی پاشو قربونت برم اصلا بهش فکر نکن پاشو کارتو بکن روزخوبی هم داشته یاشی
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
فقط یه نفر داغ بچه دیده تو بودی همرو هم میگی انشالله بچتون بمیره برو توبه کن مگه دری به روت باز بشه ...
تو اگر از نفرین میترشی یک راه داره اونم اینه کثیف و بیشرف و ظالم نباشی و در گالاو ببندی چرتو پرت نگی نمیتونی با تقدیر خدا بجنگی مزخرفی که گفتی سیاهی و لکه ش تو خودتو نسلت میوفته حتی ممکنه هشتاد سالت بشه یهو داغ نوه ببینی صبر خدا زیاده به چشم دیدم
خدا لعنت کنه کساییکه درکی ندارن که هیچ تازه بدتر ازارم دادن و حالمو بهم زدن
توجه نکن
الان شرایط روحی خودت مهمه که حتما فکر درمان باش
تو این حال باشی تنها میشی و کسی کنارت نمیمونه
خدا کمکت کنه
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...