2777
2789
عنوان

بچه ها ججوری حالمو خوب کنم دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 55 پست
اره قربونش میرم که با هرکسی مثل خودش رفتار میکنه باتو هم همون رفتارو داره که بهش احتیاج داری تف سر ب ...

اها خب پس بیمار روانی هستی با بیمار روانی هم درافتادن مثل کشتی گرفتن با خوک‌هست برو خودتو به اولین تیمارستان معرفی کن 

اسی چرا اینقدر با خشم با دیگران صحبت میکنی 

یه مقدار اروم باش چه خبره 

سر یا استیکر خنده چه بلوای شده شما تحصیل کرده ای واقعا اونم روانشناسی 

برو پیگیر درمان باش کتاب ها رو خوندی ولی فط عوارضش رو یاد گرفتی که فلان رفتار یعنی چی ولی قسمت درمانش رو نخوندی که اره اگر مشکلی هست اینجوری باید درمان بشه 

چطور میتوتید برای دیگران مرگ بخواهید ادم داغدیده دلش نرمتره از سنگی درمیاد

من پدر ومادرم در عرض یکسال از دست دادم همکارم عروس شد واسش کادو خریدم خونه نویش رفتم دعوت کرده بود احترام گذاشته بود اونم هر وقت نشست وبرخواست گفته خدا پدرومادرت رو رحمت کنه 

دلی خرابه شهری که خراب نیست ما غم دیدیم 

خدانکنه غم از دست دادن بچشن 

اگر زبون تلخی دارن جوری رفتار کن که نرم بشه شرمنده بشه نکنه بدتر کنی نفرین کنی اونم اتیشی بشه اروم باش به دیگران ارامش بده تا اونهام کمکت کنن

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حوصله ندارم دوباره اون اتفاقاتو‌بالا بیارم برو تاپیکای قبلمپ بخون

رفتم خوندم . طرف یه استیکر خنده گذاشته که تاکید میکنم بسیار اشتباه بوده  اونم توتاپیک درددل ولی  بعد که دیده رنجیدی  چندین بار عدرخواهی کرده اما شما خیلی خیلی  عصبانی شدی ونفرین های طولانی براش نوشتی توتاپیک های بعدی هم به همه توهین کردی و جواب همه رو بددادی  حالا ما که فوقش  صفحه رو میبندیم میریم بعدی اما برای اعصابت خوب نیست 

خداصبرت بده وقلبتو اروم کنه اما این همه خشم به سلامتت صدمه میزنه دوست من 

ما که مقصر نیستیم 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

تو اگر از نفرین میترشی یک راه داره اونم اینه کثیف و بیشرف و ظالم نباشی و در گالاو ببندی چرتو پرت نگی ...

منم بچم مرده سال ١٤٠٠

ولی قربون خدا برم یه مرتبم نه یادش میفتم نه برام اهمت داره 

و نه مثل تو پاچه میگیرم 

خداهم انقد به دلم ارامش داده 

نه نفرین میکنم 

خدا با تو رفتار شبیه خودتو داره 

هرچند  اون مهربونه ولی دل تو سیاهههه

اسی چرا اینقدر با خشم با دیگران صحبت میکنی یه مقدار اروم باش چه خبره سر یا استیکر خنده چه بلوای شده ...

الان چه ربطی به دوستت و کادو عروسی داشت ؟ تومگه من و کارای خیر منو میدونی ؟ توکه منو‌نمیشناسی بگم ریا میشه ولی والا منم فرزندی دارم و هزینشو میدم که حتی اسمم رو هم نمیدونه و خودم‌خواستم ندونه هیچکدوم از حرفات توجیهی برای خشونت و مزخرف گویی دیگران نیست 

اها خب پس بیمار روانی هستی با بیمار روانی هم درافتادن مثل کشتی گرفتن با خوک‌هست برو خودتو به اولین ت ...

من در کمال ارامش برات مینویسم

اصلا نفرینات هم گ  ووو    ززز خرم حساب نکردم 

اگه فک میکنی روانی هستم هم اشتباه فک میکنی 

عیسی همه را به کیش خود پندارد 🤣🤣🤣😂😂😂😂

از اونجاییی که از خنده دیگران ناراحت میشی 🤣🤣🤣😂😂😂برات خنده میفرستم 🤣🤣🤣🤣😂😂😂

منم بچم مرده سال ١٤٠٠ولی قربون خدا برم یه مرتبم نه یادش میفتم نه برام اهمت داره و نه مثل تو پاچه میگ ...

اره مشخصه چقدر به دلت ارامش داده و اصلا روانی و بیمار و کیس بستری نیستی ! یقین دارم دروغ میگی کسیکه داغ بدلش مونده باشه درک میکنه و میفهمه نه مول تو خداروشکر کنه برای مرگ بچه یکی دیگه احتمالا اکانت فیک همونایی هستی که چرتو پرت گفتن و نفرین شنیدن بازم میگم خیلی از نفرین میترسی بهتره بجای پاچه گرفتن گاله رو ببندی و نمک رو زخم دیگران نپاشی 

من در کمال ارامش برات مینویسماصلا نفرینات هم گ ووو ززز خرم حساب نکردم اگه فک میکنی روانی هستم هم ...

خب اینم از ایکسوی پایینت هست که نمیفهمی مسجد جای گوزیدن نیست احتمالا اطرافیانتم در رنج هستن چون میری وسط مجلس ختم یکی جوک میگی میخندی و کم عقلیتو نشون میدی فقط 

اره مشخصه چقدر به دلت ارامش داده و اصلا روانی و بیمار و کیس بستری نیستی ! یقین دارم دروغ میگی کسیکه ...

😅😅🤣🤣😂😂🤣😂😂🤣🤣😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅🤣😂😂🤣😂😂🤣🤣😂😂🤣🤣🤣😂😂🤣🤣🤣😂🤣🤣🤣😂🤣🤣🤣

خب اینم از ایکسوی پایینت هست که نمیفهمی مسجد جای گوزیدن نیست احتمالا اطرافیانتم در رنج هستن چون میری ...

😅🤣🤣😂😂🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣😂😂🤣🤣😂😂🤣🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱

😅🤣🤣😂😂🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣😂😂🤣🤣😂😂🤣🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱

خب امروز توجه لازم رو گرفتی و خودتو نمایش دادی برو به زندگی رقت بارت ادامه بده افرین فهمیدیم وجود داری و ابراز وجود کردی 

الان چه ربطی به دوستت و کادو عروسی داشت ؟ تومگه من و کارای خیر منو میدونی ؟ توکه منو‌نمیشناسی بگم ری ...

منظورم اینه به دیگران خوبی کن خوبی ببینی حتی اگر بهت خندیدن تو با مهربونی بر خورد کن نکه بزن به نفرین

یه استیکر خنده بود تمام شد  

شما خودت دلت میخواد درگیری پیش بیاری نفرین کنی انگار اروم میشی با اینکارا 

خدا کمکت کنه 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.