2777
2789
عنوان

فرق شهریه ثابت و متغیر چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 33 پست
هر ترم هم ثابت میدی، هم متغیر.گفتم اول ترم باید قبل انتخاب واحد هزینه شهریه ثابت و یک سوم متغیر رو پ ...

تقریبا یک‌ماه مرخصی نمیشه گرفت؟؟

ببخشید متوجه نشدم یعنی اگه مرخصی بگیرم شهریه ثابتم تغییر میکنه و با سال بعدیا حساب میشه؟؟

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرخصی ترمی میدن، نه ماهی. اینی که شما میگی غیبت میشه. بیش از ۳ غیبت، حذف درس میشی

آهان یه ترم تقریبا چقد طول میکشه

نه مرخصی میخوام بگیرم تقذیبا یک ماه چجوری مرخصی میدندر هفته چندروز کلاس دارید

نمی‌دونم گلم اینو باید با رییس دانشگاه صحبت کنی ببینی مشکلی نداره که یک ماه سرکلاس ها نباشی یا نه ... 

این بستگی به نوع انتخاب واحدتون داره که چند روز در هفته کلاس داشته باشید ما طوری انتخاب واحد کردیم که این ترم سه روز در هفته کلاس داریم

اما ترم قبلی هر روز کلاس داشتیم 

در مورد کلاسها استاد ها معمولا تا جایی که بشه باهاتون راه  میان

مرخصی ترمی میدن، نه ماهی. اینی که شما میگی غیبت میشه. بیش از ۳ غیبت، حذف درس میشی

از درس حذف بشم چیکار باید بکنم؟

مهر تا بهمن، بهمن تا تیر

قصد کنکور دوباره دارم برای امتخانات خرداد کی باید مرخصی بگیرم !! اینجوری که باید حتما ترم اولمو برم؟

مهر تا بهمن، بهمن تا تیر

میتونم ترم دوم رو مرخصی بگیرم

بعدش با ورودی های جدید شهریه ثابتم تغییر میکنه؟

تقریبا یک‌ماه مرخصی نمیشه گرفت؟؟ببخشید متوجه نشدم یعنی اگه مرخصی بگیرم شهریه ثابتم تغییر میکنه و با ...

مرخصی ماهانه نداریم.

ترم رو مرخصی میگیرن. یعنی کل ترم رو نمیای.

وقتی کل ترم نیای یعنی به جا ۸ ترم، ۹ ترم تمام میکنی (چون ترم مرخصی رو هم حساب میکنند). اگر از ۸ ترم بیشتر بخوای درس بخونی، باید شهریه ورودی ورودی های همون سال (اونایی که همزمان با ترم ۹ تو، اولین بار وارد دانشگاه شدن) رو بدی که مسلما خیلی بیشتر از ۴ سال قبل هست

میتونم ترم دوم رو مرخصی بگیرمبعدش با ورودی های جدید شهریه ثابتم تغییر میکنه؟

به نظر میاد اطلاعاتت از قوانین خیلی کمه. توضیحش رو دادم. بخون. اگر متوجه نشدی از آموزش بپرس. اون بهتر میتونه توضیح بده بهت. شفاهی بهتر متوجه میشی

مرخصی ماهانه نداریم.ترم رو مرخصی میگیرن. یعنی کل ترم رو نمیای.وقتی کل ترم نیای یعنی به جا ۸ ترم، ۹ ت ...

من تصمیم دارم ترم اول رو برم ترم دوم رو مرخصی بگیرم برای کنکور بخونم میشه راهنماییم کنید

به نظر میاد اطلاعاتت از قوانین خیلی کمه. توضیحش رو دادم. بخون. اگر متوجه نشدی از آموزش بپرس. اون بهت ...

فهمیدم چی گفتید 

اره اطلاعاتن کمه

باسه ممنون لطف کردید

فقط میشه بگی برای مرخصی گرفتن باید حتما دلیل خاصی داشته باشیم؟؟

فهمیدم چی گفتید اره اطلاعاتن کمهباسه ممنون لطف کردیدفقط میشه بگی برای مرخصی گرفتن باید حتما دلیل خاص ...

نه میتونی توی فرم بنویسی مشکلات خانوادگی... شورا امضا میکنه معمولأ