2777
2789

چه کتابایی بگیرم گیجم بابام‌همش میگه‌ بگو‌دیگه لالی 

خب من بدون‌مشاور 

چبدونم‌چی بگیرم 

چی خوبه یا نه

خسیسه اگه کتابه ب دردم‌نخوره دیگه‌نمیخره یکی دیگه البته‌گرونم شده تروخدا بگین چیکار‌کنم ۱۲ تجربیم سال‌آخر تخصصی ها از پایه ضعیفم میخوام درسنامه هم‌داشته باشه فرمول بیست دوستام میگن بخر ولی حس‌میکنم ب درد نمیخوره 

خیلی سبز درسنانه داره

میگین چیکار کنم؟؟؟؟؟

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

برای نهایی یا کنکور؟

برای نهایی 

برای‌کنکور باید جدا بگیرم 

فعلا برای نهایی دوزادهم

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای نهایی برای‌کنکور باید جدا بگیرم فعلا برای نهایی دوزادهم

زبان فرمول بیست، ماجرای من و درسام دوتاش خوبن

عربی فرمول بیست

دینی بیست پک

درس‌های تخصصی هم بیست پک خوبه

برا عمومیا بیست پک بگیر..بجز زبان که من بیستینو قریشیو بیشتر ترجیح میدم

برا تخصصیا زیست تک پایه هایه خیلی سبز درسنامه خوبی دارن که البته اصلا پیشنهاد نمیکنم زیستو درسنامه بخونی همین بهتره که کتابو بخونی دقیق چنبار و تست بزنی در بیاری نکاتو

اگه یه کتاب میخواب برا زیست بگیری پینوکیو جامع که بنظرم کافی نیست و ایکیو جامع رو هم کنارش بگیر

ریاضی پیشنهادم ایکیو جامع هست که یه جلد جدا درسنامه داره خودش کنارش 

شیمی رو راستش نمیدونم مبتکران بهمن بازرگان درسنامه های خوبی داره اما برا تست زنی خیلی سبز یا تیتانیوم بهترن...من خودم فراهانی میبینم و دیگه درسنامه نمیخونم از خ سبز های تک پایه هم تست میزنم

برا زمین لازم نیس درسنامع بخونی همون کتابو بخونی و ازمونای سالای پیشو بزنی کافیه...حالا اگه خواستی کتاب بگیری مهروماه (که من خودم نمیگیرم همون ازمونارو میزنم یا اگه بگیرم اخرای سال میگیرم برا مرور) 

فیزیک هم نشرالگو خوبه 

برا عمومیا بیست پک بگیر..بجز زبان که من بیستینو قریشیو بیشتر ترجیح میدمبرا تخصصیا زیست تک پایه هایه ...

خیلی ممنونم 

ولی جامع آخه دهن یازدهم کامل بلد نیستم سوالاتش ترکیبیه منظورم تستاش اونجوری سختم میشه برا نهایی‌میخوام

خیلی ممنونم ولی جامع آخه دهن یازدهم کامل بلد نیستم سوالاتش ترکیبیه منظورم تستاش اونجوری سختم میشه بر ...

برای ریاضی حتما باید موضوعی بخونی و کلا کتاب های تک پایه یسری موضوعات رو ندارن کلا پس باااید جامع بگیری 

مگه اینکه بخوای دو منبع بزنی‌...مثلا تک پایه های فلان کتاب+ جامع فلان...که این واقعا فرصت نمیشه تهش زیستو بشه دومنبعی زد

و برای زیست هر فصل یسری تستای ترکیبی داره که یا اخر فصل جدا کرده نوشته ترکیبی یا علامت زده کنارش که اینارو نمیزنیم تا وقتی که مباحث یبار تموم بشه

فیزیکو میتونی تک پایه بگیری 

شیمی رو هم تک پایه میتونی بگیری

اما حواست ب حجم کتابا هم باشه