2777
2789

یا تو خواب فلج میشم بدنم قفل میکنه چشمام و باز میکنم بچم و میبینم ولی نمیتونم تکون بخورم 😭😭😭😭

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه قران بذار بالای سرت حرز امام جوادم حتما بنداز میدونی تا 40 روز چون حاله بدن مادر و بچه ضعیفه میان این موجودات انرژی ببرن من خودم بعد زایمان تجربه اش کردم بعد هم خودم حرز انداختم هم برای بچم انداختم ایت الکرسی و چهار قل هم زیاد بخون

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

سعی کن تنها نباشی عزیزم

اگر کسی رو داری بچه رو‌بذار پیشش برو بیرون هوایی بخور 

هر وقت شرایطشو داشتی حتما روانشناس برو 

ولی تو مادر قوی هستی خیلی زود این روزهارو‌پشت سرمیگذاری

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
سعی کن سردی نخوری یه مدت ماست اصلا برنج و مرغ خیلی کم خیار اصلا شروع کن گرمی بخور و بدنت گرم نگه دار ...

یعنی تاثیر داره؟

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

یه قران بذار بالای سرت حرز امام جوادم حتما بنداز میدونی تا 40 روز چون حاله بدن مادر و بچه ضعیفه میان ...

۵ ماه گذشته ولی بازم این حالتا رو دارم

۵ ماه گذشته ولی بازم این حالتا رو دارم

برای بچت عقیقه انجام دادی؟ 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نه چی هست؟

عقیعقیقه طبق روایت بهتره 7 روزگی انجام بشه اگر نشد هرموقع تونستید یه گوسفند رو با دعایی که از امام صادق رسیده میکشن و گوشتش به فقرا میدن پدرو مادر اصلا ازش نباید بخورن

این عقیقه همه مشکلات ماورایی رو حل میکنه بچه رو حصار میکنه کسی نمیتونه از طریق طلسم و اینا بهش اسیب بزنه تا وقتی که بزرگ بشه و با گناهی خودش حصار بشکنه 

بعد از یه سری بیماری ها جلوگیری میکنه حتی روایت داریم یه پیر مردی میاد پیش یکی از معصومین مریضی سختی داشته حضرت میگن عقیقه کن تا خوب بشی بعد میگن اگر بچگی برات عقیقه میکردن اینو نمیگرفتی 

من خودم 7 روزگی بچم دادم مسجد جمکران انجام دادن

البته حرم امام رصا و حضرت معصومه خم تو بخش نذورات عقیقه رو دارن پول گوسفند رو میدید خودشون با ادابش میکشن گوشتش تقسیم میکنن

عقیعقیقه طبق روایت بهتره 7 روزگی انجام بشه اگر نشد هرموقع تونستید یه گوسفند رو با دعایی که از امام ص ...

الان دیر شده  ؟

الان دیر شده ؟

ننه عزیزم تو هرسنی میشه ولی میگن از 7 روزگی میشه عقیقه کرد حتی الان برای خودتم بکنی مشکل ماورایی داشته باشی حل میشه 

ببین نمیخوام بهت زد حال بزنم ولی..... فکر کنم چون یک بچه به دنیا آوردی روح هایی که میخواستن جسمش صاحب بشن هنوز دور و برت هستن چون بعد زایمان یک تغییراتی توی روح به وجود میاد که باعث دیدن و قوی تر شدن حسای شیشمش میشه که بعد مدتی به حالت عادیش برمیگرده یا روانشناسی هست مشکل شما بعدم هیچ چیز خواستی نیست روح ها فقط تماشا کننده اند چون اینا دنبال یک زندگی با جسم بودن و هیچ ضرر و خطری ندارن بعد مدتی دیگه حسشونم نمیکنی یا اگرم بکنی همچین چیز گنده و خطرناکی نیست تا زمانی که کاریشون نداشته باشی👍 

ببین نمیخوام بهت زد حال بزنم ولی..... فکر کنم چون یک بچه به دنیا آوردی روح هایی که میخواستن جسمش صاح ...

خیلی ترسیدم🥲🥺