2777
2789
عنوان

از مادرشوهرم خیلی حس بدی میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 29 پست

چندین ساعت هم بشینی همش میگه سماورم خرابه ،دیر میجوشه.انقد طولش میده آخر سر من خودم میگم شما زحمت نکش میرم خودم چایی دم میکنم.بعدش میگه نه سماور من خرابه حالا حالاها جوش نمیاد. به دروغ البته .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخ نرو ماهی یه باربرو.تجربه من اینه که یا کلا نرو یا با حس خوب برو چون روان تو بهم میریزه اون عمرشو ...

بیین عزیزم مادرشوهر من کلا مدام تو دهنش اینه که مگه فلان کارو ما جوون بودیم کردیم که عروس میخواد بکنه همهههه چیز براش عقده اس شوهرمنم خیلی تحت تاثیرشه متأسفانه 

چندین ساعت هم بشینی همش میگه سماورم خرابه ،دیر میجوشه.انقد طولش میده آخر سر من خودم میگم شما زحمت نک ...

حالا همینا با غریبه انقدر بهترن بعد فردا تو مریضی از ما توقع دارن

حالا همینا با غریبه انقدر بهترن بعد فردا تو مریضی از ما توقع دارن

دقیقا.خودم به چشم دیدم همین آدم که برای عروس چایی نمیاره.همسایه ش اومده بود سر بزنه بهش عینهو فرفره سریع چایی گذاشته بود جلوش.البته من به روش نیاوردم.

دقیقا.خودم به چشم دیدم همین آدم که برای عروس چایی نمیاره.همسایه ش اومده بود سر بزنه بهش عینهو فرفره ...

باید بهشون محل ندیم همین هرکی مثله خودش من به جایی رسیدم که اصصصلا دوست ندارم برم خونه اش

باید بهشون محل ندیم همین هرکی مثله خودش من به جایی رسیدم که اصصصلا دوست ندارم برم خونه اش

اگه هم میری با همسرت برو تنهایی نرو.چون با چیزایی که تعریف کردی صد در صد توی تنهایی دانلود همسرت قطعا وقیحتر رفتار میکنه

ولی من خودم اصلا نمیتونم حتی اگه همسرم هم نباشه بهش بی محلی کنم.واقعا از دلم نمیاد یکی که اومده خونه م بی محلی کنم و دل بشکنم

عزیزم این زن انقدره عقده ایکه من دیگه چندشم میشه ازش

ولی اگه بخوای میتونی سنگم با رفتارت نرم کنی 

حالت تدافعی و حالت گارد رو از خودت بردار 

یجور دیگه ببینش که سنش بالا رفته و حالش خوش نیست 

یا فک کن عروس داری دوسداری چجوری باهات برخورد کنه 

تو بخاطر خدا خوب باش و از خدا پاداشت رو بگیر

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
من احساس میکنم دلیلش عقده های جوونیه

یسری ها عقده ندارن.کل خوب بودن بلد نیستن. مادرشوهر من حتی به دختراش هم رحم نمیکنه.چنان تیکه هایی میندازه که من بجای اونا آب میشم توی جمع.کلا با خوب بودن میونه ای نداره.فقط دوتا همسایه داره با اونا فقط صمیمی هستش.اونم خیلی وقتا پشت سرشون حرفهای بد میگه

ولی اگه بخوای میتونی سنگم با رفتارت نرم کنی حالت تدافعی و حالت گارد رو از خودت بردار یجور دیگه ببینش ...

یسری ها باور کن این نسخه جواب نیست براشون.مگه اینکه بخاطر خدا کلا بهشون احترام بذاری

یسری ها باور کن این نسخه جواب نیست براشون.مگه اینکه بخاطر خدا کلا بهشون احترام بذاری

افرین بخاطر خودت و خدا

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»