2777
2789

خیلی حساسم و وسواسی

امروز هم خونم اومد خونه بعد یه لحظه اومد اتاق من فک کردم اتاقم کثیف شد نظر شما چیه؟

(دلیلش اینه گاها پاهاش میخوره به زمین (هال خونه) و سرویس ها دمپایی جداگانه ندارن با همونا میره هال) امروز رفته بود حموم بعد سرکار بعد بدون اینکه پاش بخوره به جایی مستقیم بعد سرکار اومذن اومد اتاق من

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

.ا ینی با دمپایی دستشویی میاد تو هال براش یه دمپایی بخر بنظرم

اره کف هال فرش نداره 

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

نمیفهمم چی میگی با یه دمپایی میرن دستشویی و تو هال و اتاق؟؟

نه بابا تو خارجیم جلو در اتاق دمپاییشو در میاره 

خونه ها فرش ندارن

بهش بگو

تو خارجیم خونه ها فرش ندارن تا جلو در اتاقش با دمپایی میاد بعد در میاره میره اتاقش ، امروز فقط برا ی لحظه اومد اتاق من ولی خب قبلش حموم بود بعد سرکار رفته بود بعد اتاق من اومد

فقط میخوام بدونم اتاقم کثیف شده؟