پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 2206 عنوان میشه دعا کنید برگرده لطفا هر جوری بلدید 98 بازدید | 16 پست خیلییی دلتنگشم کاش خدا صلاحمو با خواستم یکی کنهاسمم ساراستمیشه برام هر جوری بلدید دعا کنید خدا به دلم نگاه کنه و برگرده و عروسی کنیم؟ دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه! 1404/07/24 | 00:23 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 2206 به دعا قران اینا اعتقاد داری؟ بله دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 2206 دعاقرانی بگیر قسمتت باشه حتما برمیگرده دعا قرانی چیه دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
afsonnm_xx عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 1553 بله سوره ضحی ۱۱بار روی ۲۱دونه فلفل سیاه بخون بسوزون فردا هم پنجشنبه یه شربت درست کن که ابلیمو و گلاب داشته باشه ۱۴۰۰بار بخون یا وَدُودُ بعدش بخور نزدیک عصر انجام بدهاگه تا دوهفته بعد نتیجه گرفتی حتما بهم بگو ولی اینارا امتحان کن
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 2206 سوره ضحی ۱۱بار روی ۲۱دونه فلفل سیاه بخون بسوزون فردا هم پنجشنبه یه شربت درست کن که ابلیمو و گلاب داش ... دونه ی پودری فلفل سیاه از این گنده ها؟چشم ممنونم دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
afsonnm_xx عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 1553 دونه ی پودری فلفل سیاه از این گنده ها؟چشم ممنونم اره دایره کوچولو هست پودر نیست
afsonnm_xx عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 1553 اره البته خیلی سخت شد چون پیش خیلیا رفتم و نمیشد چقدر هزینه کردی اخه میگن بعدش باز میره تایم دعا تموم بشه
afsonnm_xx عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 1553 نه بابا این داستان گذشته چند وقت الان ازدواج کردیم اون موقع حدود۲ ععع چه خوب خداراشکر اخه ازبس آدم میترسونند میگن با دعا بیاد بده درحالی که من خیلی برسی کردم طرف قرآنی کار باشه سنگینی ایجاد نمیشه
نیهان_23 عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 716 ععع چه خوب خداراشکر اخه ازبس آدم میترسونند میگن با دعا بیاد بده درحالی که من خیلی برسی کردم طرف قرآن ... اینا تجربه ندارن من از بدتربنش تا بهترینش گرفتم چیزی نشد
afsonnm_xx عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 1553 اینا تجربه ندارن من از بدتربنش تا بهترینش گرفتم چیزی نشد منم خیلی میخوام بیاد یکم شک داشتم دعا قرآنی بگیرم مرسی حرف شما یکم شکم برطرف کرد
نیهان_23 عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 716 منم خیلی میخوام بیاد یکم شک داشتم دعا قرآنی بگیرم مرسی حرف شما یکم شکم برطرف کرد خب بستگی داره از کیم بگیری بیشترش خیلی شیادن
afsonnm_xx عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 1553 خب بستگی داره از کیم بگیری بیشترش خیلی شیادن یه نفر پیدا کردم قرآنی کار هست یعنی اون بازگشتم باید یچیزای ببینه انجام بده