2777
2789

بچه ها چند روز بود به خاطر قضیه کافه ناراحت بودم کلی تاپیک زده بودم راجبش گفتم رفته بودم تو یه کافه از ساعت ۳ تا ۱۰ کلی ظرف شستم سینک خالی میشد تند تند پر میشد مثل کوه همون اول ورود کلی ظرف شستم سفارش ها تحویل دادم میز تمیز کردم تند تند از خودم راضی بودم طرف ساعت ۱۰ یه ۲۰۰ داد گفت نیا همش دنبال این بودم چرا من که جوری کار کردم انگار کافه منه خلاصه امروز از یه کتاب فروشی که پیجش دارم دیدم فروشنده میخواد رفتم شماره دادم زنگ نزدن من بیخیال شدم دیدم دوباره تو پیج زده بهترین کتاب فروشی شهر ماست همیشه مشتری داره و اموزشگاه ها باهاش کار میکنن آشنا بود گفت دوباره امروز بیا بحرفیم رفتم آشنایی دادم یه آشنا مشترک داشتیم گفتم گفته بودید یه نفر داره براتون آزمایشی کار میکنه رفتش؟ گفت نه اتفاقا ازش راضی هستم خوبه گفتم پس چرا دوباره آگهی دادید گفتش میخوام ادم های دیگه بسنجم تو هم میخوای از فردا صبح بیا این خانوم دهه ۶۰ بلاخره کارایی کم داره خیلی ناراحت شدم مگه دهه ۶۰ پیره من خودم دهه ۷۰ ام عجیب بود بعد مگه ادم ها بازیچه شما هستن میگن آزمایشی از طرف خرمالی میکشن نظافت اون کتاب فروشی چقدر سخته کار با سیستم سفارش ها خوب اون بنده خدا داره از جون مایه میزاره اگه یه درصد باهاش اوکی نیستی بگو خوش اومدی من نمیخوام برم مطمئنم با اینکه آشنا در اومدیم همین کار با منم میکنه بابا خوبه شرکت نیست خوبه کارخانه نیست مگه ادم ها بازیچه هستن خدا شاهده کافه که برای ویتری رفتم از ساعت ۳ تا ۱۰ قشنگ میگم مثل چی کار کردم خانوم ساعت ۷ آگهی جدید زده بود ویتر میخواد تا ۱۰ منو نگاه داشت اخرشم گفت قوری بشود یعنی کافه تر تمیز با کلی ظرف انقدر ذوق داشتم تهش ۲۰۰ داد من زبانم بند اومد حتی نتونستم ریکشن درست نشون بدم الانم این خانوم دهه ۶۰ باشه یه دختره داره تلاش میکنه به زندگی ادامه بده میگی راضی هستی اوکیه کارش خوبه خوب بزار کار کنه بعدش چرا دوباره آگهی میزاری چرا سریع میگی چند نفر دیگه بیان بیشتر طرف دلزده میشه نمی دونم خودم تجربه داشتم انقدر زحمت کشیده بودم دستم شکست از شستن اون همه ظرف اول فکرکردم کار نیست بی عرضگی منه دیدم بغضی کار فرما ها بد بی شر....ف هستن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی از تاپیک مادربزرگت میام

اره ممکنه ، دعا نویس داریم کارش ۱۰۰ درصد خوب باشه ممکنه با زندایی آشنا باشن

برین حتما پپرس و جو کنید یه خوبشو پیدا کنین دعا مامانبزرگتو باطل کنید حتما حتماا