2777
2789
عنوان

سرم کلاه رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 84 پست
میتونید شکایت کنید از باب خیار تدلیس.. یا خیار غبن.. جفتشم بهش میخوره.. خیار تدلیس ب رنگ کابینت و فر ...

ببین سند ب اسم یکی دیگه هست ، این با یه نفر دیگه قولنامه بسته و پولو داده ب اون .

اصلا پولو ب صاحب سند ندادهک 

اوضاع خرابتر از این حرفاست .

خدا کمکت کنه

ببین عزیز فردا برو با یه وکیل مشاوره کن ، بحث دستگیره و کابینت نیست .

بحثه سنده ک احتمالا کل پولت رفته هوا و صاحب ملک فردا میتونه بندازتت بیرون ، چون خونه ب اسم شخصی بوده و شما پولو ب اسم شخص دیگه زدین .

سندم صاحب ملک نمیاد بزنه دیگه، پولت بنظرم خورده شده کلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط برو با وکیل مشورت کن عزیز، گویا پولتو کلا خوردن

اره فردا میرم با یه وکیل صحبت میکنم! 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
ببین عزیز فردا برو با یه وکیل مشاوره کن ، بحث دستگیره و کابینت نیست .بحثه سنده ک احتمالا کل پولت رفت ...

وکالت فروش دارم؛ از خونه محضر رفته ام ! اره املاک سرم کلاه گذاشت نگفته بود س نفر وجود دارن من با ی نفر معامله کردم 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
من شهر ری هستم خونم 68 متره سه ونیم ، قیمتش اوکیه .سند نداره مشگله

اینا پول گرفتن نمیرن کارا شهر داری اینا کنن؛ و بعدم همش امروز فردا می‌کنه وقت نداریم اینا

شما پول رو ب اسم صاحب سند زدین یانه ؟فقط باید ب اسم صاح سند زده باشین ولاغیر

خوب من نمی فهمیدم صاحب سند نیست ؛ پول به اسم کسی زدم که وکالت داشته بعد همون روز صاحب سند محضر اومد 

من ناراحتم که همه چی با حیله پیش بردن کابینت ها رو رنگ کردن اگ میخواستم اگه اینا رو می‌فهمیدم ؛ اصلا ...

خوب عزیزم مشکل از خودته مگه چشات همراهت نبوده ک با دقت نگاه کنی آدم میره میوه بخره دنبال میوه سالم میگرده اینکه دیگه خانه بوده باید قشنگ و با دقت نگاه میکردی بعد تصمیم ب خرید

خوب عزیزم مشکل از خودته مگه چشات همراهت نبوده ک با دقت نگاه کنی آدم میره میوه بخره دنبال میوه سالم م ...

الان بنظرت پیگیر باشم میتونم حق خودم بگیرم اینا پول یا خونه تر تمیز و بدون مشکل گرفتن 

من ناراحتم که همه چی با حیله پیش بردن کابینت ها رو رنگ کردن اگ میخواستم اگه اینا رو می‌فهمیدم ؛ اصلا ...

خب طرف هرکاری میکنه به فروش بره،شما کوتاهی کردی،درضمن خونه رو تو روز روشن میرن میلینن،فقط فعلا دنبال سندباش وتا به نامتون نشده خرج نکنید

اولین بارم بود ؛ خودم می‌دونم اشتباه کردم الان دنبال راه حل هستم

هیچ وقت تنها نرید،وقتی اولین بارتون میشه وتجربه ندارید

با یه همراه برید

از وکیل وقت بگیر فردا مدارکتم ببر بپرسید،تادیر نشده

ایشالا حل میشه،نکران نباش،ازاین مشکلات پیش میاد تو معامله

الان بنظرت پیگیر باشم میتونم حق خودم بگیرم اینا پول یا خونه تر تمیز و بدون مشکل گرفتن

چی بگم میتونن حرفی ک من ب شما زدم رو ب قاضی بگن ک آقا طرف آمده نگاه کرده ب زور ک بهش ندادیم خانه رو میخواست قشنگ نگاه کنه و بخره مشکل از خودت بوده گلم بنظر من پیگیری کنی بجایی نمیرسی چون قاضی میگه چرا با دقت نگاه نکردی وقتی دیدی مشکل داره چرا خریدی و پول دادی چشم بسته ک نخریدی رفتی دیدی فکر نکنم ب جایی برسی جز ضرر شکایتم بکنی حالا یکی از آشناها املاکی داره میخوای سوال کنم برات همینجا خبرشو بهت بدم ک شکایت فایده داره یا نداره

هیچ وقت تنها نرید،وقتی اولین بارتون میشه وتجربه نداریدبا یه همراه بریداز وکیل وقت بگیر فردا مدارکتم ...

الان ی ماه شد سند نیومده؛ آب برق هم به اسم نیست؛ مگه از ی ماه بیشتر زمان بره؟