من یه خونه خریدم پول ی خونه تر تمیز دادم؛ الان پر ایراده؛ حتی آب برق هم انگار بدهی داره که هنوز به اسم نمیزنه ؛ خونه رو یه بار شب رفتیم دیدیم؛ اجازه نداده خوب نگاه کنم الان بنظر تون شکایت کنم ضرر زیان بهم میده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میتونید شکایت کنید از باب خیار تدلیس.. یا خیار غبن.. جفتشم بهش میخوره.. خیار تدلیس ب رنگ کابینت و فریب خوردگی و... مربوطه.. خیار غبن ب قیمت واحد.. ینی پول خونه نوساز و فول رو ازت گرفته و خونه داغون بهت داده..
از هیچ چیزی تو قول نامه حرفی نزده؛ اره سال ساخت هم بهم نگفته بود من پول یه واحد تر تمیز دادم حتی دست ...
شما اینو میگی ولی باید خوب میدیدی و میخریدی .خونه تو این شرایط بودا شما میگید خوب ندیدم این تقصیر خودتون هست
ولی وقتی بنام نمیکنه .مقداری پول رو نگه دارین وقتی بنام کرد بهش پرداخت کنید .علاوه بر بنگاهی که خریدین ،از چند تا بنگاه دیگه پرس و جو کنید ببینید قانونی چجوره