2777
2789
عنوان

سرم کلاه رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 84 پست
چی بگم میتونن حرفی ک من ب شما زدم رو ب قاضی بگن ک آقا طرف آمده نگاه کرده ب زور ک بهش ندادیم خانه رو ...

بابا همه چی و دروغ گفته ؛ الان ی ماه شده سند هم به اسم نمی کنه

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملک رو وکالتی بهتون فروخته ؟اگه وکالت نامه به نام شما باشه خودتون میتونید با همون وکالت نامه بری محض ...

اره اما کلاه سرم گذاشته الان دیدم تو قول نامه زده ؛ ۹۵ متری تو اون وکالت رده ۸۸ متری طبقه ها رو مثلا دو فروخته اما من س هستم

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
اره اما کلاه سرم گذاشته الان دیدم تو قول نامه زده ؛ ۹۵ متری تو اون وکالت رده ۸۸ متری طبقه ها رو مثلا ...

باید بایک وکیل صحبت کنی 

کاش اون زمان که داشتی پول می‌دادی به این چیزا دقت میکردی

❤️
اره اما کلاه سرم گذاشته الان دیدم تو قول نامه زده ؛ ۹۵ متری تو اون وکالت رده ۸۸ متری طبقه ها رو مثلا ...

صددرصد غیرقانونیه،از شنبه اقدام کن

کم مشکلی نیس،حتی متراژوهم استبا گفته،مدرک هم دستت داری کارت راحت پیش میره

این تاپیک مثل اون نشه که اومد گفت خونه خریدم 30 صفحه تبریک گفته بودن بهش عکسشو گذاشت رفتیم گوگل کردیم دیدیم از دیوار خرم اباد برداشته آگهی خونه ی مردم بوده خخخخ والا اینایی که تعریف کردی اصلا با عقل ادمی زاد جور درنمیاد اونم برای خونه ی تک برگ !!!! حالا خونه وکالتی و قولنامه ای و این حرفا داستان داره ولی تک برگ مثل شناسنامه هست دو دقیقه طول میکشه انتقال دادنش به اسم فرد جدید مثل انتقال سیم کارته ... این همه داستان نداره هیشکی هم بدون دیدن اصل سند پول نمیزنه اصلا تو پول میزدی خانوادت کجا بود که نگفت 3 میلیارد رو داری برای چیی و کجا میزنی؟ شوهرت برادرت پدرت در جریان نبود مگه رفته بودی لواشک بخری؟ کم ملت رو ایستگا کنید

💙❄️ لایک نکنید لطفا  

این تاپیک مثل اون نشه که اومد گفت خونه خریدم 30 صفحه تبریک گفته بودن بهش عکسشو گذاشت رفتیم گوگل کردی ...

من مشکلم درست ن سند میبرن شهرداری وووووو تا کاراش به اسم منی که خریدم انجام بشه رفتم وکیل هم صحبت کردم خوشبختانه. من بد متوجه شده بودم هر واحد سه طبقه است ؛ واحد منم از طبقه سوم میشه دومی.  

چی بگم میتونن حرفی ک من ب شما زدم رو ب قاضی بگن ک آقا طرف آمده نگاه کرده ب زور ک بهش ندادیم خانه رو ...

اره داخلی مشکل خودم بود ! 

این تاپیک مثل اون نشه که اومد گفت خونه خریدم 30 صفحه تبریک گفته بودن بهش عکسشو گذاشت رفتیم گوگل کردی ...

عجب