2777
2789
عنوان

سرم کلاه رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 84 پست
سه میلیارد برای واحد 95 متری اونم با سند تک برگ؟ تو روستاها هم این قیمت نیست والا یکم مشکوکه

یعنی زیاده ؟بابا شهر ما قیمت  خونه اینه؛ تازه ارزون تر هست

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
یعنی زیاده ؟بابا شهر ما قیمت خونه اینه؛ تازه ارزون تر هست

نه چی زیاده

میگم تو روستاها هم این قیمت پیدا نمیشه الان

شما پول یه زمین بیابونی رو دادی به یه خونه که سند تک برگ داره اونم 95 متر؟

بیخیال بابا

💙❄️ لایک نکنید لطفا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونید شکایت کنید از باب خیار تدلیس.. یا خیار غبن.. جفتشم بهش میخوره.. خیار تدلیس ب رنگ کابینت و فریب خوردگی و... مربوطه.. خیار غبن ب قیمت واحد.. ینی پول خونه نوساز و فول رو ازت گرفته و خونه داغون بهت داده.. 

همه پولو یجا دادین؟؟تو ۳قسط ندا ین مگه؟؟

همه رو تو ی روز از چند تا کارت طلا فروش براش واریز کرد نصف هم خودم از بانک بهش دادم 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
از هیچ چیزی تو قول نامه حرفی نزده؛ اره سال ساخت هم بهم نگفته بود من پول یه واحد تر تمیز دادم حتی دست ...

شما اینو میگی ولی باید خوب می‌دیدی و میخریدی .خونه تو این شرایط بودا شما میگید خوب ندیدم این تقصیر خودتون هست 

ولی وقتی بنام نمیکنه .مقداری پول رو نگه دارین وقتی بنام کرد بهش پرداخت کنید .علاوه بر بنگاهی که خریدین ،از چند تا بنگاه دیگه پرس و جو کنید ببینید قانونی چجوره

میتونید شکایت کنید از باب خیار تدلیس.. یا خیار غبن.. جفتشم بهش میخوره.. خیار تدلیس ب رنگ کابینت و فر ...

اره بخدا ؛ حالا من داشتم کم کم همه چی روز درست میکردم هی میگم آب برق اینا رو سند درست کنید نمی کنن؛ امروز هم بی احترامی کرد 

همه رو تو ی روز از چند تا کارت طلا فروش براش واریز کرد نصف هم خودم از بانک بهش دادم

خب اشتباه کردید

پول خونه رو یازمینو تو۳قسط میدن نه یکجا،و توش هم ضرر زیان نوشته میشه که تواین ۳قسط هرکسی عقب کشید باید پرداخت کنه

چرا اینشکلی پولو دادید

یک سوم پولو موبع تحویل کلید میدن

راس میگه،شهر ماهم خونه۹۰متزی بااین پول پیدا نمیشهمفت خریدید خدایی

عزیزم من با همین پول بهتر از این می تونستم بخرم اگ می‌فهمیدم ۱۲ سال این خونه نمیخریدم تازه پارکینک هم نداره

اره بخدا ؛ حالا من داشتم کم کم همه چی روز درست میکردم هی میگم آب برق اینا رو سند درست کنید نمی کنن؛ ...

ببین کابینت و در وشیر مهم نیس،تو خونه خریدی نه در وکابینت

چون باب میل آدم نمیشه ،من خودم مطابق سلیقم عوض میکنم

اگه پولشم زیادمیشه با برچسب قابل حله،

ولی سندش مشکل داره زودی شکایت کنید،

خب اشتباه کردیدپول خونه رو یازمینو تو۳قسط میدن نه یکجا،و توش هم ضرر زیان نوشته میشه که تواین ۳قسط هر ...

اولین بارم بود ؛ خودم می‌دونم اشتباه کردم الان دنبال راه حل هستم

نه چی زیادهمیگم تو روستاها هم این قیمت پیدا نمیشه الانشما پول یه زمین بیابونی رو دادی به یه خونه که ...

عزیزم شهر ما بخدا قیمت خونه اینه؛ 

ببین کابینت و در وشیر مهم نیس،تو خونه خریدی نه در وکابینتچون باب میل آدم نمیشه ،من خودم مطابق سلیقم ...

من ناراحتم که همه چی با حیله پیش بردن کابینت ها رو رنگ کردن اگ میخواستم اگه اینا رو می‌فهمیدم ؛ اصلا نمیخریدم اینو ب