2777
2789
عنوان

سرم کلاه رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 84 پست
ببین سند نداره خونه احتمالا اصل رو ول کردی ، فرع رو چسبیدی .برو شکایت کن چقدر از پول رو ندادی ، یه م ...

والا منم خیلی تعجب کردم آدم خونه بخره مثلا 5 میلیارد تومن ! سند 5 میلیاردی رو ول کنه بچسبه به دستگیره ی 200 هزارتومنی خخخخ

💙❄️ لایک نکنید لطفا  

املاکی این وسط هیچکارست تو دادگاه هم برید شمایی و کسی که بهش پول زدی وسلامحالا املاکی تخلفش میره برا ...

می‌خوام شاکی جفتشون؛ بشم املاک هم خیلی آدم...

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا منم خیلی تعجب کردم آدم خونه بخره مثلا 5 میلیارد تومن ! سند 5 میلیاردی رو ول کنه بچسبه به دستگیر ...

خواستم بگم چقدر مشکل داره خودم داشتم عیب هاش درست میکردم دیدم اینا پرو شدن کارهای سند هم نمی کنه؛ هی میگه ! اون وقت نداره اینا آب تازه فهمیدم به اسم کسی دیگه اس

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
ی ماه الان نه سند زده ن آب برق به اسم تازه اینم بگم فروشنده رو کسی دیگه معرفی کرده الان صاحب سند کسی ...

عزیز سند یه برگه هست دیگه دست صاحب قبلیش بوده و سال ساخت هم روی اون هستش!

شما یعنی بدون دیدن سند یک ملک ، چند میلیارد پول زبون بسته رو منتقل کردی ؟ خب چرا سند اونجا رو قبل از خرید نگاه نکردی؟

💙❄️ لایک نکنید لطفا  

اولین چیز مهم سند هست دستگیره و اینا رو بیخیال اونا سرجمع میشه 5 میلیون تومنسند اگه درست نباشه کل پو ...

سند هم ک داره لغت میده آب برق بنظر میاد بدهی داره؛ 

ببین سند نداره خونه احتمالا اصل رو ول کردی ، فرع رو چسبیدی .برو شکایت کن چقدر از پول رو ندادی ، یه م ...

نه ازم کامل گرفت 🥹من خیلی اسکولم ؛ 

عزیز سند یه برگه هست دیگه دست صاحب قبلیش بوده و سال ساخت هم روی اون هستش!شما یعنی بدون دیدن سند یک م ...

اره گفت سند اینجا نیست 🥹گفت میارن؛ بخدا من داره گریه ام میاد؛ ای خدا 

عزیز سند یه برگه هست دیگه دست صاحب قبلیش بوده و سال ساخت هم روی اون هستش!شما یعنی بدون دیدن سند یک م ...

بعد ک کل پول دادم دیدم؛ برای همین ناراحتم میگم هم اشتباه بزرگ کرده ام هم ضرر الان که هی امروز فردا میکنن؛ می‌خوام برم شکایت کنم 

چند دادی مبلغ برای ملک ؟

۳ بدون پارکینگ طبقه سوم 

چند دادی مبلغ برای ملک ؟

سال ساخت ۱۲ ۳ ملیارد دادم طبقه سوم شهر ما ی واحد تر تمیز این قیمت ؛ تازه اینم بدون پارکینک هست

چند متره ؟

۹۵ بدون پارکینگ الان ویلایی اینجا این قیمت هم هست