2777
2789
عنوان

سرم کلاه رفته

609 بازدید | 84 پست

من یه خونه خریدم پول ی خونه تر تمیز دادم؛ الان پر ایراده؛ حتی آب برق هم انگار بدهی داره که هنوز به اسم نمیزنه ؛ خونه رو یه بار شب رفتیم دیدیم؛ اجازه نداده خوب نگاه کنم الان بنظر تون شکایت کنم ضرر زیان بهم میده

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

باید شکایت بکنی و درخواست کارشناس ساختمان بکنی بیاد بازدید بکنه و تطبیق بده اگر ایشان دروغ گفته باشه حق با شماست و دادگاه طبق نظر کارشناس ساختمان محکوم به پرداخت ضرر زیان میکنه

اگه فقط پول قبض مشکل داره و خیلی زیاد نیست بیخیال بشید چون خیلی علافی داره و هزینه باید بکنی تا دادگاه به نتیجه ای برسه

ولی اگه مشکل بزرگی تو ساختمان هست و ضرر بالاست حتما شکایت کنید

💙❄️ لایک نکنید لطفا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کل پس انداز م دادم ! خونه خیلی مشکل داره یا واحد چاه زده بالا کابینت ها داغون بیرون رنگ کرده بود متوجه نشدم ؛ خونه پرلک دیوار ها ؛ شیر آب اینا خراب ؛ هزار تا مشکل دیگه

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
باید شکایت بکنی و درخواست کارشناس ساختمان بکنی بیاد بازدید بکنه و تطبیق بده اگر ایشان دروغ گفته باشه ...

درب کابینت ها رو رنگ کرده بود که منو فریت بده داخل هم که خراب درب حمام اینا هم از داخل خراب ؛ واحد من دادم نقاش چون داغون بود 

باید شکایت بکنی و درخواست کارشناس ساختمان بکنی بیاد بازدید بکنه و تطبیق بده اگر ایشان دروغ گفته باشه ...

اصلا آب برق به اسم من نمی کنه قرار بود ؛ انجام بده نمیده حتی کسی دیگه تو املاک قول نامه امضا کردیم و پول گفت به حساب بزنم اما صاحب اصلی سند کسی دیگه است آب برق هم به اسم هیچ کدوم اینا نیست به اسم سازنده اصلی می‌خوام بگم اینا رو هم بهم دروغ گفته 

درب کابینت ها رو رنگ کرده بود که منو فریت بده داخل هم که خراب درب حمام اینا هم از داخل خراب ؛ واحد م ...

اشکالی نداره حالا نقاشی مگه چقدر میشه؟ ساختمون چند متری بود؟ اینا هزینه هایی که موقع خریدن اپارتمان بلاخره پیش میاد

ولی اگه تو چهارچوب ساختمان یا متراژ یا سال ساخت و اینجور چیزا دروغ گفته حتما شکایت کنید که محکوم میشه

باقی چیزا هم طبق مبایعه نامه هست اگه اونجا قید شده مثلا فلان چیز سالم و .... و الان شما کارشناس بگیری بگه غیرسالم فروشنده باید ضرر بده

💙❄️ لایک نکنید لطفا  

سال ساخت خونه رو هم تو قول نامه اینا نزدع؛ و بهم دروغ گفت 

بیخیال اینا ایرادای جزیی هستن .

کابینت الان کامل عوض کنم ۱۰۰ ملیون ؛ ۲۰۰ ملیون اینا جزیی نیست که؛ پول همه اینا رو گرفته که خونه رو فروخته 

سند تک برگه یا وکالتی ؟

سند تک برگ هنوز نیومده هی امروز فردا می‌کنه ی وکالت فروش فقط داده الان ی ماه ن سند اومد نه آب برق به اسم من کرده به منم نگفته بود سند به اسم یکی دیگه است آب اینا هم به اسم شخص دیگه ؛ ی نفر دیگه هم قول نامه انجام دادم اینا دروغ دیگه 

کابینت الان کامل عوض کنم ۱۰۰ ملیون ؛ ۲۰۰ ملیون اینا جزیی نیست که؛ پول همه اینا رو گرفته که خونه رو ف ...

کابینترو خودتون باید بادقت میدیدین .

مشگل از اون نبوده ک .

هول هولکی بود نمیخریدین.

اشکالی نداره حالا نقاشی مگه چقدر میشه؟ ساختمون چند متری بود؟ اینا هزینه هایی که موقع خریدن اپارتمان ...

از هیچ چیزی تو قول نامه حرفی نزده؛ اره سال ساخت هم بهم نگفته بود من پول یه واحد تر تمیز دادم حتی دستگیره اینا هم خرابه یعنی کلی خرج داره؛ ! حتی کار های سند هم داره لغت میده آب برق که خبری نشده

سند تک برگ هنوز نیومده هی امروز فردا می‌کنه ی وکالت فروش فقط داده الان ی ماه ن سند اومد نه آب برق به ...

اینا چرا پیچ در پیچ شده ! خب شما باید مراقب باشی اگه ملک شخص دیگه ای رو بفروشه در بره چی؟ 

هرچه سریعتر به شخص فروشنده یه اظهارنامه از دفتر قضایی بفرستید بگید طبق قانون سریعا برای سند زدن اقدام بکنه اگه نکنه شما شکایت میکنی و ایشون باید تمام ضرر ها و هزینه ی دادگاه که شما پرداختید رو بده

اینو بزنید تا مدرک فعلا دستتون باشه

اگه اقدامی نکرد برید دفتر قضایی و فوری شکایت کنید

💙❄️ لایک نکنید لطفا