2777
2789
عنوان

بنظرتون ما مقصریم

198 بازدید | 16 پست

امروز داداش و زن داداشم رفتن اخرین خرید جهیزیه‌ شون رو بکنن اونم یه قالیچه برای اتاق خواب خیلی اصرار کردن که مامانم بره باهاشون دوتاشون یه قالیچه رو انتخاب کردن خریدن بعد زن داداشم برا مامانش عکس فرستاد بعد اینکه عکس فرستاد یکی دو ساعت بعدش کلا نظرش عوض شد با اینکه خودش پسند کرده بود ولی یهو گفت بریم پسش بدیم 

مامانمم گفت خودتون انتخاب کردید چیشد یهو داداشمم گفت من پسند نکردم مامانمم گفت همیشه همه چیو میندازی تقصیر خودت بی دلیل خر که نیستیم

منظور مامانم این بود ک مشکل از طرف تو نبود از طرف نامزدت ومادرش بوده حالا زن داداشم قهر کرده داداشمم تنهایی برد پسش بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی داداشتون مشکلی نداره دیگه مادرتون نباید کاسه داغتر از آش بشه اونم تو این موضوع پیش پا افتاده که ...

مشکل داره اونم ولی خب مجبوره چون اگ نخره قهر میکنه مجبور به حرفش گوش بده و همه چیو بندازه تقصیر خودش 

و اینکه انقد مامانم سکوت کرده ک فکر میکنن مامانم دیونس و هیچی نمیفهمه گاهی لازمه یه چی ادم بگه بفهمن خر نیستیم

خب وسایل خونه به دل خانم باشن اکثرا من حتی کوچکترین چیز همسرم نمیگیره (جز خوراکی)میگه ایراد میگیری خ ...

مامانم سر این چیزی گفت ک داداشم الکی تقصیر خودش انداخت و اینکه مادر خانم داداشم نظر میده تا اونم نظر میده دخترش به حرف مامانش گوش میده 

شما زیادی حساسی این اصلا ربطی به سادگی مادرت یا چیزایی که گفتی نداره

من حساس نبستم خودشون چند بار گفتن ک انگار هیچی حالیت نیست خیلی دستت رو دور از اتیش گرفتی گاهی نظر بده یه چیزی بگو خودشون میگن به مامانم همین مادر خانوم داداشم

مشکل داره اونم ولی خب مجبوره چون اگ نخره قهر میکنه مجبور به حرفش گوش بده و همه چیو بندازه تقصیر خودش ...

خوب به وقتش نظر بده و خودشو نشون بدخ

مثلا وقتی اصرار کردن بیاد میرفت و نظر میداد

نه حالا که ناراحت نظر دادن مادرزن شده ، اونم جلوی عروس که حالا قهر بکنه

بنظرم مقصر شمایید دخالت بیجا کردید

مامانم سر این چیزی گفت ک داداشم الکی تقصیر خودش انداخت و اینکه مادر خانم داداشم نظر میده تا اونم نظر ...

😐چی بگم ولی ما خوده مادرشوهرم میگه مردا سلیقه ندارن خودت بگیر یا با ابجیت یا مادرت بگیر سلیقه مردا به درد نمیخوره بعدشم واقعا یه دل دختره باید بشینه حالا ممنه حتی اگر مادرت درمورد قالیچه نظر خوبی نمیداد و میگفت خوب نیست بازم نظرلروسه عوض بشه و بگه اره خوب نیست عوضش کنیم،تورو خدا سخت نگیرید

منم خیلی از مادرم نظر خواهی میکنم مثلا میگه این فرش لکو نشون میده یا به وسایلات نمیاد با فلان

با احترام مقصرین اصلا موضوع مهمی نبوده 

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

صادقانه و منصفانه بخوام بگم آره،اینجوری هم خودتون آدم بده میشید،هم بین زن و شوهر دعوا میوفته.

حالا دختره به سلیقه ی خودش، یا مشورت مادرش خونه رو بچینه،چه فرقی میکنه.

بیخیال واسه این مسائل پیش پا افتاده جنجال ره نندازین که تو مواقع ضروری حرف تون برش داشته باشه

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
من حساس نبستم خودشون چند بار گفتن ک انگار هیچی حالیت نیست خیلی دستت رو دور از اتیش گرفتی گاهی نظر بد ...

خب همونجا نظر بده بره اونم نظرشو قاطع بگه حالا ممکنه یه بار به حرفش عمل کنن یه بار نکنن زیاد بره مادرت سخت نگیرید

😐چی بگم ولی ما خوده مادرشوهرم میگه مردا سلیقه ندارن خودت بگیر یا با ابجیت یا مادرت بگیر سلیقه مردا ...

مامان من اصلا کاری نداره و نداشت هرچی خریدن نخریدن حتی نگفت چرا پس بدیم فقط گفت چرا همه چیو میندازی تقصیر خودت