2777
2789
عنوان

شکست عشقی در مهاجرت

222 بازدید | 20 پست

قرار بود من که مهاجرت می‌کنم اونم یک سال بعدش بیاد ولی زد زیر قول و قرارش😭 ۴ سال باهم بودیم بدون هیج مشکلی.

یهو وقتی که رفتم رفتارش عوض شد گفت نظرم عوض شده احساسم کم شده و نمیخوام بیام دیگه😭 چطوری فراموش کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به راحتی میتونی فراموشش کنی تو اون ور دنیایی اون اینور ولش کن پسره ی بی لیاقتو جایی که تو هستی آرزوی ...

پس چرا بهم قول داد که میاد😭 کاش از اول راستشو میگفت الان این جوری بهم نمیریختم‌.

منم همیشه مهاجرت آرزوم بود ولی الان خیلی حالم بده و تحت فشارم

پس چرا بهم قول داد که میاد😭 کاش از اول راستشو میگفت الان این جوری بهم نمیریختم‌.منم همیشه مهاجرت آر ...

پسرا همینقدر اشغال و عوصین 

ولش کن 

چقد خوب که به آرزوت رسیدی 

شاید واقعا قصدش هم این بوده که بیاد. ولی بعدا با شخص دیگه ای آشنا شده  و دیگه تصمیمش عوض شده...

سخته، ولی آدمی که با چند ماه دوری، تصمیمش به هر دلیلی عوض بشه، کسی نیست که بتونی برای زندگی مشترک روش حساب کنی..‌

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
شاید واقعا قصدش هم این بوده که بیاد. ولی بعدا با شخص دیگه ای آشنا شده و دیگه تصمیمش عوض شده...سخته، ...

منم همین فکر و میکنم. حتی‌چند ماه اول رفتارش خوب بود و داشت کاراشو میکرد که بیاد، یهو ولی سرد شد.

در کل خیلی نامردی کرد در حقم، منو این جا تنها گذاشت

منم همین فکر و میکنم. حتی‌چند ماه اول رفتارش خوب بود و داشت کاراشو میکرد که بیاد، یهو ولی سرد شد.در ...

یک زمانی خوشحال میشی که الان شناختیش...هر چند الان خیلی بهت سخت می گذره.‌

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم