2777
2789
عنوان

بچها شما بودین چیکار میکردین

75 بازدید | 8 پست

ی نفر بهتون ی دروغ کوچیک گفته ک اصلا چیز مهمی نیست

ولی من رو دروغ حساسم کلا یکی حتی بگه امروز غذا سبزی پلو خوردم ولی زرشک پلو خورده باشه تا چند روز رو مخمه

و خب قبلش دعوا کرده بودیم و اینا کلی معذرت خواهی کرد و گفت اگ چیزی هست ک‌ ازش ناراحتی بگو درستش کنم

من نمیتونم اونو بگم چون من چکش کردم فهمیدم و میگه چقدر پیگیرم 

ولی نمیتونم باهاش مث قبل شم چون همش یادم میوفته

از ی طرفم دلم نمیاد ولش کنم برا همیشه نمیتونم 

چیکار کنم؟:( 

اگر اینقدر کوچیک بی اهمین بوده 

زیاد سخت نگیر

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید کنار بیایی بااااید،هیشکی صد نیست پس هرکسی یه عیبی داره وقتی میگه دروغش بی اهمیت بوده دیگه انقد زوم نکن، خودت هم همین اخلاقت باعث میشه صد نباشی و حتی بقیه حوصله تو نداشته باشن. معاشرت ها تحمل هم داره .

چه دروغی بوده

ی پیج فیکی داشت ک منو داشت اونجا فقط 

بعد من انفالوش کردم ریمووش کردم و این حرفا بعد دعوا 

یبار پیام دادم بهش گفت پاکش کرده دیگ ولی بعد دیدم پیج فالو کرده (همیشه فالو میکرد پیج های مثلا فان واینا ن کسی ک پیجش بستس)

باید کنار بیایی بااااید،هیشکی صد نیست پس هرکسی یه عیبی داره وقتی میگه دروغش بی اهمیت بوده دیگه انقد ...

من میدونم اخلاقم خوب نیست ولی اینکه دروغ خط قرمزمه مشکلش چیه؟ 

من میدونم اخلاقم خوب نیست ولی اینکه دروغ خط قرمزمه مشکلش چیه؟

دروغ داریم تا دروغ یه مسله مهم باشه اره ولی وقتی میگه اون مسله بی اهمیت بوده پس چه دلیلی داره انقد کشش بدی هم خودت رو اذیت کنی هم یه رابطه رو متلاشی!؟