مادرم به خاطر فشار خون بستری شده بود من همراش بودم یه خانمی آوردن نزدیک دویست کیلو بود اصلا بنده خدا نمیتونست راه بره چپ و راست بهم دستور میداد از داخل یخچال براش خوراکی ببرم باورتون نمیشه یه نوشابه یکونیم لیتری رو یه جا میخورد چهل و پنج سال داشت مثل زنای هفتاد سال به نظر میومد همش به شوهرش زنگ میزد برام خوراکی فلان و فلان بیار شوهرش هرشب چندتا پلاستیک خوراکی میاورد در جا تموم میکرد من برای خودم سوسیس سرخ کردم با سیب زمینی بردم با یه نون سنگک بعد من یه مقدار خوردم بقیه شو گذاشتم رو میز بهم گفت نمیخوری گفتم نه دیگه سیر شدم گفت بده من بخورم من شاید یه سوم نون و خورده بودم بقیه رو دادم بهش با سوسیس ها چنان لقمه زد خورد قبلشم کلی خوراکی و غذای بیمارستان و خورده بود اصلا بنده خدا دست خودش نبود هستید بقیه رو تعریف کنم ؟
برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
یه بار بهم گفت که بیا کمکم کن بیام پایین مامانم ترسید گفت نرو کمک بذار پرستار بیاد خدای نکرده بلایی سرت میاد پرستار صدا زدم گفت از لب تخت بگیر بیا رو واکر من نمیتونم کمکت کنم بهش گفتم عزیزم اسلیو معده کن گفت فقیریم پول نداریم با خودم گفتم فقط روزی یک ملیون خوراکی میاره شوهرش بعد فهمیدم شوهرش صاحب یک پاساژه تخت کناریش همراهش قایم میشد میگفت خستم کرده از بس دستور میده.. خداییش دلم خیلی میسوخت براش گفت حتی بچه دارم نشده هی سقط کرده رفتم سرویس بهداشتی شوهرش و دیدم داشت به پرستارا میگفت من هرچی میگم رژیم بگیر اسلیو کن نمیکنه همش زنگ میزنه خوراکی بیار میترسم سکته کنه بمیره این دست خودش نیست کمکش کنید توروخدا.. میترسم به خدا من هم اضافه وزن دارم همش ول میکنم 🥲
برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️