2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من دهه هشتادیم کاملا مخالفم اولا هرکسی باید با همسن خودش ازدواج کنه دوما زن تا مستقل نشده نبای ...

اره خوندم خیلی خوبه اگه پسرای هشتادی هم با دخترای نودی ازدواج کنن ؟

من که هرکی شرایط پرسید نیومد نمیدونم دنبال جوون تر بودن خیلی خوش اشتها شدن 

راستش من از اونا ام ک همیشه میگن مرد وظیفشه ولی واقعیت گاهی عکسه اونجا که میفهمی زنهای ایرانی همیشه لباس خوبی نمیپوشیدند و الان که خوب میپوشن با پول خودشون و چون شاغل شدن! یعنی هیچوقت مرد پول نمیده که زن برای قر و فرش خرج کنه 😬😬

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

دقیقا از فرهنگ خانوادگیشونم هسانقدر ک مادراشون هندونه زیر بغبشون میزارن فک میکنن کی هستن

متاسفانه ما از همجنسامون ضربه میخوریم اونم خانواده هایی ک پسر دارن پسرشونو میبرن اوج دختره رو میارن پایین 

همین مادر خواهر پسرها رو موقع خواستگاری دیدی انگار میخوان رو دخترا قیمت گذاری کنن اینها خودشون دخترا کم سنو پیشنهاد میدن

کاملا درستهماشاء‌الله دوستان کاملا منتظر یه تلنگر هستن همین که جرقه‌ای از درگیری رو ببینن میگ‌میگ کن ...

عیب نداره البته

من اینجا پوستم کلفت شد برای رینگ زندگی 

یاد گرفتم نیش رو تشخیص بدم

بعد یاد گرفتم خودم نیش بزنم و زدم 

بعد بزرگتر شدم یاد گرفتم نیش رو تشخیص بزنم و بگذرم

و توی مسیر رشدم

حالا یه جاهایی حتی تمرین میکنم نیش رو بغل کنم بگم عزیزم میفهمم ولی من هدف مناسب شما نیستم

هنوز کمیتم خیلی لنگه هنوز کند و ناتوانم ولی گاهی میتونم گاهی هم نه 

اینجا برای من تمرین زندگی واقعی بوده گرچه اسمش مجازیه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

منم یرام سوال بود بعد یکی از فامیلامونو دیدم فهمیدمببین مردهای دهه شصتی میرفتن ۷۰ ۸۰ ی میگیرن چون هم ...

۵۰ یائسه میشن نه ۴۰ و الان با پیشرفت علم حتی زن یائسه ۷۰ سال هم باردار میشه . علت انتخاب نامتناسب این مردان فرهنگ ضعیف و تربیت نادرست خانوادشون بوده که تفکر مرد سالاری بهشون دادن . چون زن را ابزار میبینن نه انسان و البته این مردان هم لایق زنان کم سنی هستن که انتقام این حماقت را به زیبایی ازشون میگیرن چون هزار درجه نسبت به اون مرد زیبایی و طراوت بیشتر دارن و اگر مرد لحظه ای از سرویس دادن کم بزاره با پسری جوونتر جایگزین میشه

احسنت چون زن رو ابزار جنسی میبنن ادم سالم هیچوقت با کسی که خیلی اختلاف سنی دارن وارد رابطه نمیشه متا ...

اره دیگه وقتی سنشون کمه میرن سراغ اونایی بزرگترن که ظاهر جا افتاده تری دارن مثلا یه پسر بیست ساله (بیمار) بیشتر جذب یه دختر ۲۵ ساله میشه تا ۱۶ ساله 

و وقتی که سی رو رد میکنن تازه میرن سراغ اون ۱۶ ساله 

خدا نکشتتبه همسرم میگم من بعد نی نی سایت متوجه شدم جامعه فقط ادمهای اطراف من نیستجامعه همه اونایی هم ...

قبول دارید خیلی اینجا ترسناکه؟

امروز یه تایپک بود روی موضوع تکراری " حجاب رعایت کنید برای حفظ بنیان خانواده‌های ما" یه لحظه گفتم یعنی مردای اطراف منم اینطوری‌ین؟ یادم اومد، عروسی دعوت بودیم. پدر من به رژ گونه میگن لپ سرخ کن؛ من لپ‌سرخ کن به دست بالای سر مادرم بودم که بیا من لپاتو سرخ کنم. پدرم با اخم گفتن نه آقا چیکار زن من داری تو برو به خودت برس‌ مامانت همینطوری بدون لپ‌سرخ‌کن هم وقتی بخنده لپاش سرخ میشن. جالبه توی عروسی‌ها همیشه خانوما اینقدر آرایش میکنن واقعا غیرقابل تشخیصن

تعهد لازمه

همین یه خاطره یادم آورد مردای اونا شاید اینطوری‌ین؛ حرف‌های اون‌ها منشا گرفته از تجربیات تلخ خودشونه

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

راستش من تجربه های زیادی ندارم و سالهای زیادی هم زندگی نکردم...اما بعید میدونم مردی که با اصالت باشه همچین نوع ازدواجی رو انتخاب بکنه

مردهای سلطه طلب و زورگو سراغ دختر بچه های مظلوم میرن احتمالا...البته نه دختر کم سنی که شخصیت قوی ای ساخته باشه

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

با کمال تعجب و طبق تحقیقات زن ها بسیار قوی شدن و مردان بسیار ضعیف چون هورمون زنانه در غذاها و پلاستی ...

فکر کنم دارم به مطلب شما میرسم .منی که طب سنتی مطالعه کردم این مطلب را میگن

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

متاسفانه ما از همجنسامون ضربه میخوریم اونم خانواده هایی ک پسر دارن پسرشونو میبرن اوج دختره رو میارن ...

واقعا

همینجا دیدی کامنتارو میگن اره جوونتر با طراوته فلانه

انگار قراره تا ابد بره تو فریزر😂

چقدر کوته فکرن

۵۰ یائسه میشن نه ۴۰ و الان با پیشرفت علم حتی زن یائسه ۷۰ سال هم باردار میشه . علت انتخاب نامتناسب ای ...

من در ۴۴ سالگی نشسته ام نظرات رو میخونم و میخندم 

قبول دارید خیلی اینجا ترسناکه؟امروز یه تایپک بود روی موضوع تکراری " حجاب رعایت کنید برای حفظ بنیان خ ...

آخ گفتید 

من گاهی میخندم 

گاهی شوک میشم 

و گاهی غمگین

اینجا بدون لپ سرخ کن، سرخ میشیم

عیب نداره البتهمن اینجا پوستم کلفت شد برای رینگ زندگی یاد گرفتم نیش رو تشخیص بدمبعد یاد گرفتم خودم ن ...

گل گفتید

کاربرای نی‌نی‌سایت ربات که نیستن همون آدمای اطراف ما هستن

منتها اینجا کاملا ناشناسن پر از اون عقده‌ها و شخصیت خبیث‌شون رو نمایان میکنن

اوایل با جو اینجا ناآشنا بودم حس میکردم هر کی چیزی گفت باید حتما جوابشو بدم. کم کم یادم گرفتم بخونم و رد بشم چون از صحت سلامت روان اون فرد اطلاعی ندارم

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

۵۰ یائسه میشن نه ۴۰ و الان با پیشرفت علم حتی زن یائسه ۷۰ سال هم باردار میشه . علت انتخاب نامتناسب ای ...

دیگه کمتر خانمی قبول میکنه بالای ۴۰ بازم باردار بشه و دیگه یه مادر سن بالا میشه و مرد بازم نمیخواد مادر سن بالا بالای سر بچه ش باشه 

مادر ۷۰ ساله واقعا دیگه جونی داره برای نگهداری بچه