2777
2789
درست میفرمایید .ولی از لحاظ جنسی فقط نیرو دارند چون زنها تا ۵۰ تا ۶۰ یائسه میشن ولی مردها تا ۸۰ یا ب ...

حرف شما تا زمانی درست بود که زندگی شهری و این همه بیماری شایع نشده بود الان مردان بالای سی سال که میرسن انواع و اقسام مشکلات جنسی و جسمی و ضعف باروری و واریکوسل و .... دارند . اماری هم ازین باب منتشر شده که مردان الان ضعف قوای جنسی دارن و باروریشون بشدت کاهش پیدا کرده 

متاسفانه دخترایی هم هستن که حاضرن برن با سن بالا فرض کن مرد وارد ۵۰ بشه زن تازه بره ۲۵-۳۰ چجوری قبول ...

این بحث بع جایی نمیرسه 

دو طرف شرایط زندگیشون رو نگاه میکنن جواب مثبت یا منفی میدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا حالا نه که خودشون شبیه جورج کلونی ان!!میمون هر چی زشتتر اداش بیشتر

بخدا پسرا دهه شصتی اختلاف سنی ۵ ۴ سال انگار بابای منن  

فک کن دهه هفتادیا هم فکر میکنن من خیلی کمسن ترم معرفم گفت خیلی جوون میزنی چندتا خواستگار اوایل و اواخر هفتاد داشتم 😐 

گمون نکنما

کجاش غلطه عزیزم

ما دهه هفتادیا و شست تازه داریم به حقوق خودمون میرسیم و میگیم ما زنا باید حقمون رو بگیریم اون وقت هشتادیا فرت و فرت بدون گرفتن حقوق ازدواج میکنن با این روند هیچ کاری نمیشه کرد تازه میرن بغل یه پیرمرد با افتخار و خوشحالی!!

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

مثل ی خمیر خام میمونه میخوان هر جور ک دلشون میخواد اون خمیر خام رو شکل بدن💔🫠

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

سلام به روی ماهتونگاهی حرفایی ازشون میشنومکه با خودم میگم نکنه چشمام ضعیفه؟نکنه مثل قبل منظور پشت حر ...

عزیزدلی 

منم درک نمیکنم 

ادمم و طبعا خیلی جاها خطا دارم 

ولی انصافا تا حالا نگفتم محق هستم 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

معمولاً نظرات شما درست و جامع و چندجانبه است

این نظر لطف شماست و میدونید که هم صحبتی باهاتون چقدر برام دلنشینه

درک اینکه من دانای کل نیستم ادمم و ادعا هم ندارم فکر کنم سخته

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

چون دنبال ی مادر جوون برای بچشون هستن و ان دختر هم می خواد از اول زندگیش زندگی نسبتا راحتی داشته باش ...

چه ربطی داره مادر جوون پدر پیر؟

چقد تناقض بچه بیشتر خجالت زده میشه 

بعدشم چرا کسی که تقریبا ته خطه بره با کسی که تازه میخاد شروع کنه هرکس با همسن خودش درستش اینه 

مرد دهه هفتادی بایددهه هفتادی بگیره را بره سراغ هشتادی؟

بعد دختر هفتادی تنها میمونه پسر دهه هشتادی هم باید نودی بگیره

من یه خواستگار سمج داشتم که ننه پسره گیر داده بود که باید با هم ازدواج کنین هر چی من به روی خودم نمی اوردم هی مادره پررو بازی در می اورد

تازه از نظر مالی من خیلی بالاتر بودم 

فکر کرده بود الان نوزده بیست سالمه ساده و خنگ هستم

تازه میدونستن کسی قبولشون نمیکنه میخواستن منو تنها راضی کنن هیچوقت نمیگفتن به پدر مادرت بگو اشنای دوستم بودن

اخرم بهشون گفتم پسر شما از پس خرج من بر نمیاد خدافظ شما

بخدا پسرا دهه شصتی اختلاف سنی ۵ ۴ سال انگار بابای منن فک کن دهه هفتادیا هم فکر میکنن من خیلی کمسن ت ...

دهه شصتی هستی؟ 

چیکارا کردی که جوون موندی 🥶

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

حاشا و کلا

والا من که بهییییچ وجه حتی تصورشم نمیتونم بکنم که ۱۷ _۱۸سال ارتباط داشته باشم

با احترام به تمام دهه ها

برای من فقط دهه ۶۰ و ۷۰ قابل تصوره اونم تا نهایت۷۷ و ۷۸ دیگه

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

حالا اگه من میگفتم گوشت گرون شده تعلیق میشدم

خب همین دلیل حذفه ، ولی یکی بیاد بگه شما مرد هستید بدون این که مدرک بخوام ببندمتون شاکی نمیشید؟ 

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت