2777
2789

من هفته بعد هر روز یه امتحان دارم  یا دو تا امتحان دارم  بعد دوباره باید برای المپیاد هم جداگانه بخونم ، پریود هم هستم روز اولمه حالم بده شما اینجوری چطوری برای امتحان هاتون میخونید ؟ من تا سه روز اول مثل جنازه میشم این پنجشنبه و جمعه هم تنها فرصتمه هفته بعد نمی‌دونم چیکار کنم 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شباه دو ساعت می خوابیدم

وای چطوری ؟ خدا لعنت کنه این پریود موقعی که نباید بیاد میاد 

بازدهی هم داری ؟ 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

شنبه و چهار شنبه۴تا امتحان داریم(تو سه تا زنگ ۴تا امتحان)

یکشنبه دوشنبه ۲امتحان دارم

سه شنبه ۳تا

والا نمیدونم هیچ برنامه ریزی ندارم براشون،صرفا بهشون فکر میکنم به حال خودم دلم میسوزه😂😂😂

وای چطوری ؟ خدا لعنت کنه این پریود موقعی که نباید بیاد میاد بازدهی هم داری ؟

من مواقع امتحانا اینطوری بودم یه ماه اکثرا شبا دو سه ساعت می خوابیدم برای من بازدهی داشت ولی برای بعضیا اگه خواب کافی نداشته باشن هر چی بخونن عین ایم می مونه از این گوش وارد می کنی از اون طرف می ندازیش دور برای هر کسی فرق می کنه

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
شنبه و چهار شنبه۴تا امتحان داریم(تو سه تا زنگ ۴تا امتحان)یکشنبه دوشنبه ۲امتحان دارمسه شنبه ۳تاوالا ن ...

منم شنبه اقتصاد و ریاضی داریم 

یکشنبه دینی و عربی 

دوشنبه زبان

سه شنبه جغرافیا و جامعه شناسی 

چهارشنبه فنون 

من می‌خوام بمیرم نمیشه یه برودت هوایی به اتفاقی چیزی بیفته من نرم مدرسه 

من مواقع امتحانا اینطوری بودم یه ماه اکثرا شبا دو سه ساعت می خوابیدم برای من بازدهی داشت ولی برای بع ...

من از اینجور ادم هام حداقل باید تا ۶ ساعت بخوابم کمتر از این اصلا بازدهی ندارم 

من از اینجور ادم هام حداقل باید تا ۶ ساعت بخوابم کمتر از این اصلا بازدهی ندارم

پس اینجوری هستی باید بخوابی برای من اینطوری نبود البته که در طول روز هم ظهر ها یکی یا دو ساعت می خوابیدما ولی شب هم یکی دو ساعت 

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
من مواقع امتحانا اینطوری بودم یه ماه اکثرا شبا دو سه ساعت می خوابیدم برای من بازدهی داشت ولی برای بع ...

قرصی چیزی نیست شب بیدارت نگه داره چون من قهوه هم نمیتونم بخورم فقط چایی میتونم بخورم که چایی مثل قهوه بیدار نگه نمیداره

منم شنبه اقتصاد و ریاضی داریم یکشنبه دینی و عربی دوشنبه زبانسه شنبه جغرافیا و جامعه شناسی چهارشنبه ف ...

بزار بهت بگم من چیا دارم

شنبه:ریاضی دینی فلسفه زبان

یک‌شنبه:فنون جامعه 

دوشنبه:فارسی عربی

سه شنبه:انسان و محیط،جغرافی،تاریخ

چهارشنبه:بازم زبان،املا،انشا،و روان شناسی

قرصی چیزی نیست شب بیدارت نگه داره چون من قهوه هم نمیتونم بخورم فقط چایی میتونم بخورم که چایی مثل قهو ...

والا نمیدونم من قرص نمی خوردم تو هم نخور این چیزا خیلی ضرر داره نمره ات بد بشه بهتر از قرص خوردنه 

بزار بهت بگم من چیا دارمشنبه:ریاضی دینی فلسفه زبانیک‌شنبه:فنون جامعه دوشنبه:فارسی عربیسه شنبه:انسان ...

تو هم بدبخت تر از من های روزگار