2777
2789

هر ماه هر چقدر تو دستتونه یکمش رو در راه امام زمان عج صدقه بدین سهم اماممون رو جدا کنیم برکت میاد توی زندگی😍

مثلا شما ۱ میلیون داری ۱۰۰ تومنش اصلا ۵۰ تومنش رو در راه امام بدین اونوقت می بینید که چجوری رزق میاد توی زندگیتون و تمایل پیدا میکنید به تکرار این کار

اگه خودم شاغل بودم حتما انجام می‌دادم

ولی شوهرم فک نکنم قبول کنه🥲

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوهرم اینطور نیست ولی یک مقداری ک بمن میده با همون صدقه میدم

من واقعا به شراکت با امام زمان اعتقاد دارم روزی و زیاد میکنه ولی خب هر بخوام شوهرم میخره خودم پول نمیگیرم ازش کاش روزی بشه که بتونم با امام زمانم شریک بشم

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

من واقعا به شراکت با امام زمان اعتقاد دارم روزی و زیاد میکنه ولی خب هر بخوام شوهرم میخره خودم پول نم ...

عزیزم همین الان هم شریک هستی وقتی دلت انقد باهاشه کارهای خونه ک انجام میدی امام رو شریک کن🌹

عزیزم همین الان هم شریک هستی وقتی دلت انقد باهاشه کارهای خونه ک انجام میدی امام رو شریک کن🌹

اره همین کارو میکنم غذا میپزم ظرف میشورم هر کاری میکنم ثوابش هدیه میدم به سلامتی و فرج امام زمان

حتی سعی میکنم بخاطر ایشون ترک گناه کنم🥺

خداروشکر انشاالله نگهدارت باشه

خیلی ممنون.شمام انشالله همیشه زیر سایه رحمت خدا و امام زمان باشین🌹

چه جالب مگه ظرف شستن و کارای خونه ثواب داره

بله که ثواب داره وقتی تو خونه داری از صبح تا شب میپزی میشوری تمیز میکنی زحمت میکشی تا وقتی اهالی خونه میان خونه مرتب باشه ثواب داره وقتی میری خونه مادرت

وقتی میری خونه مادرشوهرت کمکشون میکنی ثواب داره...توی قانونم هست که خانم میتونه برای انجام کار های خونه از همسر پول بگیره چون وظیفه خانم نیس مفتی کار کنه تو خونه،ولی وقتی بی منت همه این کار هارو انجام میدی ثواب داره