2777
2789
عنوان

درصد طلایی برای افزایش روزی🏆🏆💸💶💶

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 28 پست
این تاپیک در راه رضایت خداوند و نگاه پر مهر امام عصر می باشد🌹

وای سلام عزیزم 

این روزا چقد احتیاج داشتم به یه همچین مطلبی 

چند روز بود دنبال ذکر و سوره و ... برای افزایش روزی بودم 

الان اتفاقی رفتم تو پیام خصوصی ها ک با کاربرا دارم   بعد زدم رو اسمت ک یه نگاه به تاپیکات بندازم 

بعد دیدم دقیقا مطلبی ک دنبالش بودم پیدا کردم 

قربون خدا برم راهنماییم کرد 

ممنونم عزیزم  واقعا حتماااا از امروز سهم امام زمان عج رو به نیت خودشون کنار میذارم 

الهی هر چییییییی از خدا میخوای بهت بده🤲

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

قربون امام زمان عج برم😭😭😭

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای سلام عزیزم این روزا چقد احتیاج داشتم به یه همچین مطلبی چند روز بود دنبال ذکر و سوره و ... برای ا ...

سلام عزیزم خوبی؟ اتفاقا قبل از اینکه تاپیک بزنم به دلم افتاده بود به تو بگم این مطلب رو رفتم ایتا دیدم بازدید نداشتی خواستم اینجا خصوصی بهت پیام بدم به ذهنم رسید تاپیک بزنم بلکه بقیه هم استفاده کردن نمیدونم چرا یادم نبود تگت کنم🤔 

سلام عزیزم خوبی؟ اتفاقا قبل از اینکه تاپیک بزنم به دلم افتاده بود به تو بگم این مطلب رو رفتم ایتا دی ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی 😘😘😘🤗🤗🤗

ایتا رو بخاطر اینکه حجم گالری گوشیم پر شده و هنوز خالی نکردم   فعلا موقتا پاک کردم 

تاپیک قشنگی بود تا باشه همیشه ازین تاپیکا😍😍😍

خواهش میکنم عزیزم روزی خودت بود🌹

فدات😘😘😘

عزیزم فکر کن شریک امام عصر هستی و سهم اون رو صدقه میدی هر مقداری ک توانت میرسه🌹

من خیلی وقته دوست دارم به نیت حاجتم نذر کنم که به یه یتبم هر ماه در حد وسعم کمک کنم 

ولی مونده بودم که دقیقا نیتم چی باشه 

می تونم به این نیت   به یک بی سرپرست کمک کنم؟ ! 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

من خیلی وقته دوست دارم به نیت حاجتم نذر کنم که به یه یتبم هر ماه در حد وسعم کمک کنم ولی مونده بودم ک ...

عزیزم معلومه که خوبه بلاخره یجوری باید صدقه داد حالا یا برای یتیم یا برا نیازمندان و..

عزیزم معلومه که خوبه بلاخره یجوری باید صدقه داد حالا یا برای یتیم یا برا نیازمندان و..

ممنونم    این تاپیک هم میذارم یه نشونه از سمت خدا     و ممنون از شما بابت تاپیک مفیدتون 🙏🌹

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

منم همین کارو قبلا کردم با اینکه درامد و شغلی ندارم ولی پولی ک دستم بوده با همونا انجام دادم و تاثیرشم دیدم... جدیدا از کمیته شناسنامه ایتام گرفتم که به نیت امام زمان هر ماه یه مبلغی واریز کنم... اینو نوشتم شاید کسی دوست داشت و تونست انجام بده هم به مالتون برکت میده هم دعای بچه های یتیم پشت زندگیتونه

میشه لطفا ۳ صلوات بفرستی برا تعجیل در فرج😇💚