2777
2789
عنوان

چه جوری چاق بشم راهی وجود داره😳😥

339 بازدید | 39 پست

من قدم ۱۶۷اما ۵۰،کیلو ام ولی همه بهم میگن خیلی لاغر شدی و مثل سیخی از این جور حرفا😔دیگه واقعا کم اوردم از بس به هم کنایه میگن میخوام راهی باشه حدئقل صورتم پر تر بشه چیزی بهم نگن بچه هم شیر میدم بیشتر ضعیف شدم

اگر+خدا باشی منهای همه میتوانی زندگی کنی❤

کپسول جینسینگ عالیه گیاهی هس عوازضم نداره ولی حیف ک شما شیر بچه میدی  بعدش میتونی استفاده کنی 

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کپسول جینسینگ عالیه گیاهی هس عوازضم نداره ولی حیف ک شما شیر بچه میدی  بعدش میتونی استفاده کنی&n ...

نمیشه استفاده کنم؟براچی اخه

نمیشه استفاده کنم؟براچی اخه

دوران شیردهی میگن خوب نیس استفاده کنی رو شیرت اثرمیذاره   من هم خودم هم دوستم استفاده کردیم خیلی خوبه  

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد
سالاد اولویه سیب زمینی سرخ کرده غذاهای سرخ شده ماکارونی وکیکهای خانه ای بخور چاق میشی

ااشتهام خیلی خوبه موقع بارداری ۶۷کیلو شدم ولی تو نه ماه دوباره رسیدم به ۵۰

عزيزم سخت نيست 

منم همينطور بودم تنها راهشم اينه فقط بخوري 

داروهاي گياهي و اينجور چيزام نخور ك هميش عوارضِ 

من خوردم دودش ب چشمم رفته 

هيچ دارويي وجود نداره ادمو چاق كنه فقط اشتها باز ميكنه كه اونم ميتوني مكمل بخوري اشتهات باز ميشه 

بقيش دگزا متازونه اب مياره زير پوست 

فقط چيزايي بخور ك چاق كنندس 

مثلا ماكاروني حجم كم نه ها زياد 

ميوه ب جاي يكي ٣تا بخور 

كيك و ....

دوران شیردهی میگن خوب نیس استفاده کنی رو شیرت اثرمیذاره   من هم خودم هم دوستم استفاده کردیم خیل ...

مرسی عزیزم از کجا باید بگیرم داذوخانه یا عطاری