2777
2789
عنوان

مامان من اینجوریه فقط یعنی😑

76 بازدید | 7 پست

دیگه نمیدونه چجوری گیر بده از خونه فراریم کنه من ی مدت کوتاه بخاطر ی مسئله ای از نماز دلسرد شده بودم نمیخونم امیروز ۴ روزه دارم میخونم شب خسته و کوفته و گشنه برگشتم خونه سلامو اینجور چیزا توقع داشتم باهام خوب رفتار کنه دیگه رفتم غذا بکشم برگشت گفت من حلالت نمیکنم خدا جوابتو بده از این ب بعد منم اینجوری باهات رفتار میکنم پرسیدم چیشده برگشته میگه اون ی ماهیی ک من میگفتم نماز بخون نخوندی الان خودت داری میخونی😑 یه ماه هم نبود کمتر بود یعنی سر اون ی جنگی راه انداختن تو خونه ک چرا من خودم خواستم نماز بخونم

ب هر الاغی بیشتر از حدش یونجه بدی فاز یال (:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه دعا کنید من ازدواج کنم 27سالمه همش تنهام اگ راه حلی دارین بگین چطور میشه ازدواج کنم تروخدا دعا ...

منم ۱۶ سالمه دارم طلاق میگیرم امیدوارم خدا ی اهلشو نصیبت کنه ن هر کسی

وای خندم گرفت ببخشید.حالا دیگه داری میخونی دیگه.

منم همینو میگم میگم  الان چ فرقی ب حالت داره مهم خوندن بود ک دارم میخونم غذارم گرف نداد

بگو شوهر میخوام تا بیخیال بشه😂

خاک بر سر شوهرم  ک بدتر از اینا من بخاطر این رفتاراشون شوهر کردم اون بدتر اذیتم کرد چن روز دیگه کلا جدا میشیم