2777
2789

قدیم یه دوس پسر داشتم . هر بار میگفت اماده شو میام دنبالت بریم بیرون . چقدر خوش میگذشت . چقدر من ب خودم میرسیدم خوشگل کنم . هر بار میرفتیم بیرون منو میبرد رستوران کافه شهربازی. برای همه مناسبتها یه برنامه تریحم داشت . نثلا شب یلدا میبرد یه کافه با دوستاش و دوس دخترای اونا دورهمی . برای زمستون میرفتیم کوه سپیدان اسکی سواری .خیلی خوش میگذشت . از وقتی ازدواج کردم ن تفریح دارم ن کسی بهم گفت اماده شو بیام دنبالت بریم بیرون. همش دارم خونه رو تمیز میکنم . دلم برای اون حس و حال اون روزا تنگ شد .خدایی مجردی رو ب چیه متاهلی فروختیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا با اون دوست پسرت ازدواج نکردی

من و همسرم 4 سال ونیم دوست بودیم دقیقا همین خوشگذرونی ها و تفریحایی که گفتی رو مام داشتیم الان بعد ازدواج چندبرابر اون موقع هم باز همونجوری ایم 

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

یادش بخیر برف میومد میرفتیم برف بازی . ادم برفی میساختیم . بارون میشد میرفتیم زیر بارون خیس اب بشیم . ب همه چی میخندیدیم . خدایی این فامیلا حسود بودن هی میگفتن کی ازدواج میکنی . گولمون زدن همون مجردی چش بود . نه دغدغه ای بود ن حرص خوردنی نه فکر و خیالی همش خوش گذرونی بود

من سنتی بود ازدواجم

درسته👌🏻

خب الانم دیر نشده برای خیلی از کارا

یکی دو تا کار جدید به روتین زندگیت اضافه کن که دو نفری با شوهرت بتونید انجام بدین

تفریح جدید ایده ها جدید.. هم فکر کن خودت هم تو گوگل سرچ کن

یکیش مثلا فیلم دیدن و نقد کردن 

دو تایی ورزش کردن تو خونه

دو تایی آشپزی کردن

دو تایی نظافت کردن هر جمعه

و..

پس مشکل از شوهرمه بی احساسه خیلی

به احتمال زیاد اره

چون من همه اطرافیانم بعد ازدواج تا قبل بچه دار شدن سعی میکنن تا کوچکترین وقتی گیر بیارن برن این ور و اون ور و سفر و تفریح

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A