2777
2789
عنوان

چقدر دلم برای این جمله تنگه اماده شو میام دنبالت بریم بیرون 🙂‍↔️

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم راجب پست اخرت 

ببین تو کاری به حموم رفتن همسرت نداشته باش 

حتی اگه جور نشد هرروز لباساشو بشوزی حداقل زیر بغلشو با مایع لباس بشور بزار تا صبح خشک بشه 

کفشاشو خفته ای یبار بشور بزار جلو آفتاب یا بزار پشت بخاری خشک میشه یه روزه 

داخلش جوش شیرین بریز 

وقتی از حموم میادبیرون پماد زینک اکساید بده بهش بزنه زیر بغلش دیگه اصلا بو عرق نمیده 

‌سعی کن خودت هر روز جوراباشو بزاری لباسشویی یه جفت تمیز بزار 

اگه جوراب زیاد داره 

اگه نه میاد خونه فوری بشور براش 

اینا راه حلن تا خودت عذاب نکشی از وجودش

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
عزیزم راجب پست اخرت ببین تو کاری به حموم رفتن همسرت نداشته باش حتی اگه جور نشد هرروز لباساشو بشوزی ح ...

اخه من هم بچه دارم و هم  بیرون‌سرکار میرم.  هم کلاس میرم . کارای خونه ام ک هست . اصلا وقت نمیکنم برای اون کاری کنم . اونم لباساشو اصلا در نمیاره بزاره تو سبد لباس کثیف . میدونی اصلا حموم کردنم انگار بلد نیس حتی از حمومم در میاد باز یه بوی عرقی میده 

ببخشید اون تاپیکت قفل بود شبا حدقل لباسای همسرت رو بنداز ماشین هر چی از تنش درمیاره رو لاقل لباساش ت ...

نمیندازه تو سبد لباسای کثیف . من میگم بو میدی اصلا ب خیالش نیس بره عوض کنه . ولی بیشتر از لباسش اون تنش بو میده 

نمیندازه تو سبد لباسای کثیف . من میگم بو میدی اصلا ب خیالش نیس بره عوض کنه . ولی بیشتر از لباسش اون ...

گفتم یعنی وقتی خوابه بردار بنداز 

لاقل لباس تمیز بوی بدنش رو کم کنه 

امیدوارم به راه بیاد 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

منم خواقتم بگم اون نمیره حموم لااقل وقتایی که خونه هست یه دست لباس تمز بار جلو چشمش تا لباساشو عوض میکنه اونا رو بنداز لباسشویی 

تا لااقل لباساش که تمیز باشه و کمتر بو بده