2777
2789
عنوان

هنوز اسم انتخاب نکردم نزدیک نه ماهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 97 پست
عه چه خوب 😍شوهرمم میگه ولی نمیدونم راستش زیاد هم مهم نیست که شبیه اسم خودم باشه ، فوقش من میگم خواه ...

چند سالتونه؟

من نزدیک ۲۴ ام. 

واقعا زمان تولدم تا همین الان واقعا مهسا شیک و موندگاره

اسمی بزار که هم شیک باشه هم زود از مد نیوفته

مثلاً یادمه یه زمان ستایش پخش میشد همه میزاشتن ستایش

یه زمان خواننده حمید هیراد همش میخوند

اسم پسرا شد هیراد .. اینجوری نزار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلوین ملورین ماهلین ماهک

من خیلی اینارو دوس دارم ولی 

تو باز خواهی گشت .... مهربان تر از همیشه؛.                                  در شبی از تاریخ که                                                         این عشق دیگر نبضی نخواهد داشت....                          تایپکای قبل از ۱۴۰۴/۶/۲۰ متعلق به من نیست و گردن نمیگیرم😂🙂

آنیا🩷

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

چقدر هم نظریم خواهر ☺️😁😆منم دوست ندارم مثلا بزارم باران صدف وو..قشنگن اما اسمای هستن که معنی دارن ...

دقیقا دوس دارم اسمی باشه که معنیش به راحتی قابل لمس نباشه 

فک کنم مهسا ها کمال گرا میشن 😂

بعد چون خودمون ترکیم مثل فارس ها راحت هر اسمی رو زبونمون نمی‌چرخه مخصوصا برا سن بالا ها یا میترسم مسخره کنن مثلا همین اسم هانا یا یارا رو بذارم مسخره میکنن یا میگن این چه اسمیه گذاشتی 

اسم های کوتاه مثل لیا و نیلا اینا ام زیاد جالب نیست حس میکنم معنی خاصی نداره ، مثلا اسم پرنسا حس میکنم یه اسم من درآوردیه پرنس یا پرنسس یعنی شاهزاده فک کن اسم بچه تو بذاری شاهزاده یا همین اسم شاهان که برا پسرا میذارن از نظر من خیلی عجیب و بده که آدم اسم بچه شو اینطوری بذاره مگه خودمون شاه و شاهزاده ایم که این اسم ها رو بذاریم ، آخه شاهزاده ها هم اسم های ساده میذارن 

دنیز یعنی دریا

میدونم ولی اسمش رو خیلی دوست دارم حس خوبی به آدم میده

&این امضام@اینم اثر انگشتم حق باباتو اگه خوردم برو پس بگیر😒.  از من توقع املا درست واژگان رو نداشته باشین تجربیم نه انسانی.درخواست دوستی از کسی صادر نشه