2777
2789
عنوان

هنوز اسم انتخاب نکردم نزدیک نه ماهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راحیل که قشنگه مذهبی هم باشه چه اشکال داره نهال هم قشنگه

حس میکنم چیزی که من میگم خیلیا نمیدونن چی میگم مثلا همین نهال بذارم حس میکنم اسم بچه رو گذاشتم درخت ، مثلا چیزایی که تو طبیعت قابل لمسن یا اسم اشیا و چیزای قابل دیدنه دوس ندارم بذارم 

در مورد اون اسم راحیل هم اسم خودم مهساست برا زمان خودم حس میکنم خیلی شیک و با کلاس بود هنوزم حس میکنم شیکه بعد بیام اسم دخترمو بذارم راحیل خیلی عجیب میشه 

حس میکنم چیزی که من میگم خیلیا نمیدونن چی میگم مثلا همین نهال بذارم حس میکنم اسم بچه رو گذاشتم درخت ...

چقدر هم نظریم خواهر ☺️😁😆

منم دوست ندارم مثلا بزارم باران صدف وو..

قشنگن اما اسمای هستن که معنی دارن ریشه دارن

اونا قشنگ ترن

عه منم مهسام😆😍اسمای شبیه خودت بزار

عه چه خوب 😍

شوهرمم میگه ولی نمیدونم راستش زیاد هم مهم نیست که شبیه اسم خودم باشه ، فوقش من میگم خواهر برادر اسمشون شبیه هم باشه ، نباشه هم اشکالی نداره ولی دوس دارم اسم شیک و خوب انتخاب کنم برا بچم ، مثلا همین اسم خودم حس میکنم خیلی شیک بوده برا زمان خودش که خیلیا اسم های قدیمی یا مذهبی میذاشتن رو بچه هاشون ، الان هم اسم شیک زیاده ها ولی تکراری ان خیلی هاشون فک کنم همون آوینا بذارم آخرش 

آوین خیلی خیلی قشنگ تر از آویناس .آوینا سخت تلفظ میشه

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

حس میکنم چیزی که من میگم خیلیا نمیدونن چی میگم مثلا همین نهال بذارم حس میکنم اسم بچه رو گذاشتم درخت ...

ترک هستید؟یه اسم ترکی بزارید 

ما لریم میخوام اگه بعد ها پسر دار شدم بزارم دایار،یعنی یار مادر 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤