2777
2789

از اسم های تکراری خوشم نمیاد ، مثلا ماهلین و دلوین و الارز و دلارز و دلارا و پناه اینجور اسما خیلی زیاده چند سال دیگه کلاس پر ماهلین و پناه میشه مثل مریم و زهرایی که زمان ما حداقل ۴ ، ۵ تا تو هر کلاسی بود ، یا اسم هایی که زیاد عیانن و اسم خوراکی یا طبیعتن مثل دریا و ساحل و عسل و نبات و ترمه و اینا هم خوشم نمیاد ، حالا از یه اسم آوینا خوشم اومده ولی رو اونم دو دلم فقط بخاطر آواش خوشم اومده که کمی شبیه اسم دختر جاریمه و زیاد نمیخوام شبیه اسم کسی تو فامیل باشه میگن بذار آوین که اونم به خوش آوایی آوینا نیست 

ای کاش یکی یه اسمی پیشنهاد بده نه بگم ایول این همون اسمی بود که دنبالشم 

اسم های عجیب پیشنهاد ندین لطفا مثلا من هیچوقت نمیتونم اسم بچمو بذارم کایرا خیلی عجیبه و رو زبون ما که فارس نیستیم اصلا نمی‌چرخه 

نورا

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

من ۳روز دیگه فارق میشم هنوز اسم نداره

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اسم دنیز رو دوست دارم سلیقه است دیگه

&این امضام@اینم اثر انگشتم حق باباتو اگه خوردم برو پس بگیر😒.  از من توقع املا درست واژگان رو نداشته باشین تجربیم نه انسانی.درخواست دوستی از کسی صادر نشه