2777
2789
عنوان

به نظرتون توی دانشگاه مسخره ام می کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 55 پست
چجوری آخه؟مگه می خوان بیان جلو از نزدیک نگاه کنن؟

گفتم که عزیزم صورتم خیلی خیلی پر موعه اگه اصلاح کنم کلا تبدیل به یه ادم جدید با یه صورت جدید میشم😂😂😂😂از صد فرسخی می تونن بفهمن اصلاح کردم خیلی تغییر می کنم 

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه کسی از چنین رسمی خبر نداره که درکت کنه

اره خبر که ندارن قطعا 🥲یعنی باید چهارسال عذاب بکشم اونجا خدا خودش بهم رحم کنه🥲

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
پشت لبت و بردار اوکیه

بقیه صورتم کاملا مشخصه مو داره از این دخترام که خیلی پر مو ان 

ول کن تو رو خدا با پشم بره و افتخار کنه به خانوادش؟

تو خودت مستقیم پشمالو دیدی که با صراحت بهش لقب پشمالو میدی شاید منظورش اینه صورتش مو داره اما نه اون جوری که تو بخوای تشویقش کنی که حتما کاری که تو خونوادش نباید انجام بشه رو انجام بده

حرفت خیلی بی منطقه آزادی خیلی هم خوبهچقد ذهنتون مریضه شماها

کاملا از نوع صحبت مشخصه کی مریضه اما به جای اعتماد به نفس نباید کسی رو تشویق به کاری کرد که تو خانوادشون بد میدونن

روزی ک داری میری ثبت ناممامانتو با خودت ببرک بقیه دخترهای اونجارو ببینه و درک کنه

والا مگه مردمو توی کوچه خیابون نمی بینن خودشون هم می دونن اما حتی کاری از دست اونا هم بر نمیاد قضیه حیثیت و ابروم توی فامیله که باید حفظ بشه این یه رسمه 

والا مگه مردمو توی کوچه خیابون نمی بینن خودشون هم می دونن اما حتی کاری از دست اونا هم بر نمیاد قضیه ...

اخه مگ نمیگی فامیلاتون شهرستانن

هر رسمی ک درست نیست

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
کاملا از نوع صحبت مشخصه کی مریضه اما به جای اعتماد به نفس نباید کسی رو تشویق به کاری کرد که تو خانوا ...

تهمت نزن تو با این ذهن شماها الان رسیدیم اینجا

ذهنتون هنوزم گیر دوتار مو مونده

۲۸