2777
2789
عنوان

به نظرتون توی دانشگاه مسخره ام می کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 55 پست
من ترم سه ام ، این ترم تازه دارم میزنم، چون انقد زشت بدترین بودم که این یکسال همش تنها بودم و انقدی ...

خب الان ماسک زدی کسی باهات دوست شد ؟

ببین قضیه اصلا ربطی به اینا نداره از حرفات مخصه یه دختر خیلی درون گرایی که با کسی صحبت نمی کنی سعی کن یکم اجتماعی تر باسی یکم اعتماد به نفس بگیر به بقیه صحبت کن سوال بپرس کم کم راه می افتی

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بايد يكى سنت اشتباه و از بين ببره من هم خانواده حساس و متعصب دارم ٣دبيرستان عمل انجام شده قرارشون دا ...

دقیقا اگه انجام بدم سرمو می برن در این حد تعصبی ان این تنها مشکل من نیست کل فامیل و خانواده این رسمه که دختر حق نداره صورتشو تا قبل ازدواج اصلاح کنه اگه فقط من بودم خوب می شد می تونستم قانون شکنی کنم اما این ابرومو حتی بین فامیل هم از بین می بره حالا اونا توی شهرستانن این چیزه عادیه ولی من تهرانم اینجا دیگه عادی نیست

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
ی بار اصلاح کن تهش داد و غر باشه بابد بجنگی

داد و غر نیست حتی امکانش هست به خاطر این موضوع کلا دانشگاهم کنسل بشه

از کجا میخوان بفهمن آخه؟

چیو بفهمن؟خب اگه صورتمو اصلاح کنم همه می فهمن دیگه

پشت لبت که حتما بزن مقنعه هم بکش جلوتر که مو های کناره صورتت مشخص نشه

اره پشت لبو می زنم ولی صورتمو نمی تونم کاری بکنم 

ببین خانمی آزادی بیش از حد دخترای امروزی هم خوب نیست از این زاویه نگاه کن که اونا هر کاری میکنن یه جورایی تابو شکنی بوده براشون مهم نیست پس تو هم برات مهم نباشه مسخره کردن بقیه ادنا شاید اونا فقط ظاهرشون درست کنن اما خونواده یا چیزای بدی داشته باشن که میخوان با این کارا بپوشونن

صدرصد مسغره میکنن

اخه دانشگاهی که میرم مخصوص خانماست میگم شاید چون همه خانمن درکم کنن 🥲