2777
2789
عنوان

به نظرتون توی دانشگاه مسخره ام می کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 55 پست
اخه مگ نمیگی فامیلاتون شهرستاننهر رسمی ک درست نیست

اره ولی خب میان اینجا دیدنمون سر هر ماه

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب حرف تو هم اینه حق نداره؟

من نمیگم حق داره یا نداره بعضی خانواده ها مخالفن این دختر اینجا نطر خواسته اگه ما تشویقش کنیم که اره نوهاتو بزن مسخره ات میکنن روش تو روی خونوادش باز میشه هزاران مشکل شاید براش بوجود بیاد شاید خونوادش بعد از گذشت مدتی خودشون رضایت بدن بزنه اما ماها تا میتونیم باید باعث اعتماد به نفس آدمی بشیم مو داشتن یا نداشتن دلیل بر مسخره کردن کسی نیست

بقیه صورتم کاملا مشخصه مو داره از این دخترام که خیلی پر مو ان

من خودم هیچ وقت اصلاح نمیکنم فقط پشت لب وابروم ولب کلا کم موم به نظرم باهاش حرف بزن با مامانت ...درکل کسی حق نداره مسخره کنه من خودم اصلا به چیزا توجه نمیکنم

من نمیگم حق داره یا نداره بعضی خانواده ها مخالفن این دختر اینجا نطر خواسته اگه ما تشویقش کنیم که اره ...

خب این پاشه بره جامعه همه مسخرش میکنن میره تو چشم و حاشیه

ما بهش میگیم برو بزن تا بعدا این مشکل تو جامعه پیش نیاد

الان مگه ملت فهم و درک دارن؟

۲۸ 

من خودم هیچ وقت اصلاح نمیکنم فقط پشت لب وابروم ولب کلا کم موم به نظرم باهاش حرف بزن با مامانت ...درک ...

خوبه دیگه خودت کم مویی و صورتت مو نداره ولی من اینطوری نیستم اگه صورتمو کلا اصلاح کنم خیلی تغییر می کنم الانم چاره ای ندارم فقط پشت لبو می تونم اصلاح کنم حتی ابرو رو هم نمی تونم دست بزنم🥲

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

بزرگ شدی وارد دانشگاه شدی از الان به خودت القا کن که کسی نمیتونه بهم زور بگه حتی پدر و مادر ! 

برو دخترونه اصلاح کن تمیز و آراسته باش اونارم تو عمل انجام شده قرار بده 

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

اخه دانشگاهی که میرم مخصوص خانماست میگم شاید چون همه خانمن درکم کنن 🥲

درک چیه عزیزم اصلاح صورت بهداشت شخصیه 

مثل اینکه بگی مسواک نزنم بقیه درکم کنن 

مگه تمیزی فقط برای وقتیه که جلوی پسراییم؟

تو همانی که دگر مثل تو مانند نشد

خوبه دیگه خودت کم مویی و صورتت مو نداره ولی من اینطوری نیستم اگه صورتمو کلا اصلاح کنم خیلی تغییر می ...

حالا من صورتم پر مو هست ولی ابروی مرتبی دارم پیوندی هم نیست خودم دست به ابروم نزدم ولی بقیه صورتم رو کامل اصلاح میکنم 

تو همانی که دگر مثل تو مانند نشد