پیش رشته مثلا پرستاری خیلی پایینه؟ چون دوستم میگه خیلی پایینه
میشه لطفا بگید بهم
نمیدانم چه میشود ولی از راهی که سه سال نشد برمیگردم و قلبم آنجا میماند کاش توانش را داشتم و باز ادامه میدادم ولی آخر به کدامین امید خسته ام از نتیجه های تکراری برایم دعا کنید شاید صدای شما به خدای من برسد ولی خوب میدانم هم میییند هم میشنود ولی خب. ❌️به من درخواست نده آقای نامحترم ❌️
چندسال اول خاک خوری داره تا بتونی ب درآمد خوب برسی
از دوران دانشجویی برم سرکار چند سال طول میکشه به درآمد برسم و چقدره درامد
نمیدانم چه میشود ولی از راهی که سه سال نشد برمیگردم و قلبم آنجا میماند کاش توانش را داشتم و باز ادامه میدادم ولی آخر به کدامین امید خسته ام از نتیجه های تکراری برایم دعا کنید شاید صدای شما به خدای من برسد ولی خوب میدانم هم میییند هم میشنود ولی خب. ❌️به من درخواست نده آقای نامحترم ❌️
کافیه به این شغل علاقه نشون بدی و تلاش کنی چندسال طول میکشه حرفه ای بشی اما بعدش درامدت عااالیه . درامد پرستاری درمقابلش چیزی نیست . البته میگم باید عرضه داشته باشی کار بلد بشی
کافیه به این شغل علاقه نشون بدی و تلاش کنی چندسال طول میکشه حرفه ای بشی اما بعدش درامدت عااالیه . د ...
مرسی عزیزم امید دادی