2777
2789

چطوریه ؟درآمدش؟

شرایط مهاجرت داره؟

کار داره؟

پیش رشته مثلا پرستاری خیلی پایینه؟ چون دوستم میگه خیلی پایینه

میشه لطفا بگید بهم

نمیدانم چه میشود ولی از راهی که سه سال نشد برمیگردم و قلبم آنجا میماند کاش توانش را داشتم و باز ادامه میدادم ولی آخر به کدامین امید خسته ام از نتیجه های تکراری برایم دعا کنید شاید صدای شما به خدای من برسد ولی خوب میدانم هم میییند هم می‌شنود ولی خب.                                       ❌️به من درخواست نده آقای نامحترم ❌️

چندسال اول خاک خوری داره تا بتونی ب درآمد خوب برسی

از دوران دانشجویی برم سرکار چند سال طول میکشه به درآمد برسم و چقدره درامد

نمیدانم چه میشود ولی از راهی که سه سال نشد برمیگردم و قلبم آنجا میماند کاش توانش را داشتم و باز ادامه میدادم ولی آخر به کدامین امید خسته ام از نتیجه های تکراری برایم دعا کنید شاید صدای شما به خدای من برسد ولی خوب میدانم هم میییند هم می‌شنود ولی خب.                                       ❌️به من درخواست نده آقای نامحترم ❌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کافیه به این شغل علاقه نشون بدی و تلاش کنی چندسال طول میکشه حرفه ای بشی اما بعدش درامدت عااالیه ‌. درامد پرستاری درمقابلش چیزی نیست . البته میگم باید عرضه داشته باشی کار بلد بشی 

مهاجرتشم خیلی خوبه اگر بلد باشی

از دوران دانشجویی برم سرکار چند سال طول میکشه به درآمد برسم و چقدره درامد

بستگی داره .

من کارآموزم دانشجوی حسابداریه.

کارشم بد نیست 

مطمئن هستم در آینده موفق میشه

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

کافیه به این شغل علاقه نشون بدی و تلاش کنی چندسال طول میکشه حرفه ای بشی اما بعدش درامدت عااالیه ‌. د ...

مرسی عزیزم امید دادی