2777
2789
عنوان

بارداری

99 بازدید | 23 پست

سلام خوشگل خانما من ۱۱ هفته و ۳ روزه ک باردارم

نمیدونم دقیقا غربالگری nt رو کی برم هر کس ی چیز میگه یکی میگ ۱۱ هفته و ۶ روز یکی میگ ۱۲ هفته و چند روز....  دکتر برام نوشت اما یادم رف بپرسم کی برم 😐😂 حالا شاید ۱۲ هفته برم کسی رفته اطلاعاتی داره توش چیا معلوم میشه؟ ب نظرتون جنسیت معلوم میشه؟ کسی بوده حدس بزنن جنسیتو بعد درست در بیاد؟ خلاصه راهنمایی کنید مرسی ازتون

بهترین تایمش همون۱۲ هفته س شما۱۱ و۶ روز برو چون یهو میبینی نسبت به سن پریودی بچه رشدش بیشتر بوده ۱۳ هفته بزنه چون هر سونویی ک میرین نسبت به رشد بچه  هفته حاملگی میده

یارّب ازهرچه خطا رفت؛هزار استغفار

۱۲ هفته. یعنی ۱۲ که تموم شد قبل از اینکه۱۳ تموم شه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقد خاهشا جای معتبر برو با مساعل ژنتیکی الان تنها مسعله ای ک اولویت داره سالم بودن از لحاظ سندرم دان و مشکلات دیگ  از جمله مشکلات قلبی ک توی ان تی بهتون این ریسک ها رو میگن بعد انشالله درصدی بهتون جنسیت رو میگن

دورت بگردم از ۱۱ هفته و ۶ روز باید بری تا پایان هفته ی ۱۳ مهلت داری  

من پایان هفته ی ۱۲ رفتم 

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

فقد خاهشا جای معتبر برو با مساعل ژنتیکی الان تنها مسعله ای ک اولویت داره سالم بودن از لحاظ سندرم دان ...

واقعا عزیزم من رفتم جا دکتر خوب دوجا بهم نوبت ندادن دیگه دیر شده مجبور شدم برم پیش یکی ک کارش ب اندازه اونا خوب نبود 💔 هم خیلی سرم داد میزد هم سونوم خوب نبود گفت عدد ان تی بالاس و رفتم دکتر منو فرستاد سلفری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

اوکی مرسی عزیزم. پس ۳ روز دیگ میرم.

خواهش گلم درسته ک مثلا خیلیا میگن ما اخرای ۱۲ یا اول۱۳ رفتیم اما بهترین و طلایی ترین تایمش همون ۱۲هفته س

واقعا عزیزم من رفتم جا دکتر خوب دوجا بهم نوبت ندادن دیگه دیر شده مجبور شدم برم پیش یکی ک کارش ب اندا ...

واقعا؟ چه بد منم زودتر وقت بگیرم پس... فقط برای آزمایش خون هم باید وقت بگیرم؟

واقعا عزیزم من رفتم جا دکتر خوب دوجا بهم نوبت ندادن دیگه دیر شده مجبور شدم برم پیش یکی ک کارش ب اندا ...

منم تقریبا همین بود منتها مال من جای بدی نبود ب اون صورت فقد دیر رفتم دیگ ۱۳هفته و خورده ای بودم ک گف ان تی بالاست و امینوسنتز شدم

واقعا؟ چه بد منم زودتر وقت بگیرم پس... فقط برای آزمایش خون هم باید وقت بگیرم؟

عزیزدلم ازمایش خون وقت نگیر چون ممکنه سونو خوب باشه نفرستن . 

منو ک فرستادن 

اره سریع وقت بگیر توروخدا بلای من سرت نیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم تقریبا همین بود منتها مال من جای بدی نبود ب اون صورت فقد دیر رفتم دیگ ۱۳هفته و خورده ای بودم ک گ ...

چقدر شبیه من 

جای منم همه میگن جا ی  بدی نیس ولی معروفم نیس 

من پایان هفته ۱۲ رفتم عدد ان تی زیاد بود رفتم سلفری

1
5
10
15
20
25
30
35
40