2777
2789
عنوان

باردارم گشنمه شوهرم پول نزد ناهار بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 14108 بازدید | 227 پست
من اصلا موافق توهین کردن نیستم فقط میگم درک متقابل داشته باشن ناراحت نشن که یه روز نداره که پول بده ...

عزیزم خودتو ناراحت نکن چون اسی کلا تاپیکهاش فیکه

پول یه نهار نداره چجوری میخواد با این هزینه ها بچه بزرگ کنه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
نمیدونم عزیزم نظرات متفاوته نظرشمام محترمه هرکسی زندگیو ازدیدگاه خودش میبینه من ازنظرخودم شما وبعضیا ...

دوست عزیز همه چی ذاتی و درونی هست و به خانواده برمیکرده.

اتفاقا خانمی که به خونه زندگیش میرسه و هر روز غذای گرم برای همسر و بچه هاش اماده میکنه ، مشخصه با شخصیت هست و لولس بالاست و نشون دهنده ی اصالت خانوادشه.

کسی که اینطور نیست بی عرضه و بی دست و پاست و تواناییش رونداره و  بیشتر از همه ادعا داره

که متاسفانه اینطور ادمها زیادن توی سایت

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک نکنم هیچ کس اندازه من ویار داشت آبم با ترس میخوردم ولی غذا رو درست میکردم واقعا غذاهای بیرون گرونه یه مرغ میخری سیصد اندازه 4 بار میشه 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

عزیزم خودتو ناراحت نکن چون اسی کلا تاپیکهاش فیکهپول یه نهار نداره چجوری میخواد با این هزینه ها بچه ب ...

چیبگم والا

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بابا هر روز از بیرون ی جوریه من رپزای اول نمیتونستم اشپزی کنم شبا شوهرم غذا میزاشت میگفتم چیکار کنه مرخله ب مرحله 

صبام میزاشت رو گاز میرفت ک فقط روشن کنم گرم بشه 

الانم ماهی دو سه بار سفارش میدم بقیه اش مامانمو شوهرم گاهیم خودم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

دقیقا اصا ازدواج کردن یعنی همین مکمل هم دیگه بشین نه اینکه روبه رو هم وایسین نمیدونم والا فقط اینو م ...

دقیقا من هرچی ادم اطرافم میبینم همه چی دارن ولی لذتی از زندگی نمیبرن انگار روحشون مرده وفقط ادعامیکنن زنده ان حالاببینی توپم تکونشون نمیده انقد که وضع مالیشون عالیه خداعاقبت هممونو به خیرکنه یه ادمایی میبینی دارن ازهم جدامیشن که هیچ وقت فکرشو نمیکردی 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)