2777
2789
عنوان

باردارم گشنمه شوهرم پول نزد ناهار بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 14114 بازدید | 227 پست
خب شاید واقعا نمی تونه چیزی بپزه، ای بابا

منم دارم همینو میگم ،میگم ممکنه خیلی بدحال باشه و نتونه

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دقیقا منم میگم مجبوربودیم بعضی چیزا به اجباره باید انجام بشه انجام نشه خودت ضررمیکنی وقتی شماپدرو ...

عزیزم من نمیدونم چون تو شرایطش نبودم

ولی دوتایی باید یه فکری بکنن

نهایتا آقا شب سختی بده به خودش یه غذای ساده بپزه فرداش خانمش بخوره،یا سعی کنه به هر حال پول خوراک خانم رو کنار بزاره، این شرایط موقتیه و بچه مال هردو، پس طبیعیه که همونطور که خانم تو سختیه آقا هم کمی تو سختی بیفته، شرایط مثل همیشه نیست

اصلا اوکی قبول خانم با بدبختی پاشه یه چی درست کنه

این همه توهین کلمات زشت مثل لوس و نچسب و گشاد و اینا چه معنی میده که به یه خانم باردار با شرایط روحی حساس گفته میشه؟ 

I will always love you❤️💖💗

صحفه دو میگه با خواهرشوم توی ساختمانی صفحه ۴ چگونه از شوهرم پول بکنم

عزیزم تو تاپیک نوشته خواهرشوهر خودش میاد نهار این خانم که بارداره رو بخوره😂 این آدم نزدیک حساب نمیشه که

I will always love you❤️💖💗

عزیزم من نمیدونم چون تو شرایطش نبودمولی دوتایی باید یه فکری بکنننهایتا آقا شب سختی بده به خودش یه غذ ...

من اصلا موافق توهین کردن نیستم فقط میگم درک متقابل داشته باشن ناراحت نشن که یه روز نداره که پول بده غذا بخرع بعد بیاد تو یه سایت ازهمه قشر بیان کنه بقیه بیان پشتشو بگیرن و به شوهرش توهین کنن شب که شوهره اومدبیفته به جون شوهره مگه نباید آدم به بلوغ برسه بعد ازدواج کنه نه برلا هرچیزی کوچیکی بیاد تایپک بزنه ازبقیه راهنمایی بخواد 

بنظر شمااین درسته؟؟؟ 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

متنفرم از کسایی که تو ۹ ماه بارداری خودشون رو میزنن به مریضی

دقیقااااااا

چون بارداری بهونه ی خوبیه که ذاتشون رو نشون بدن

حالا کاری با ویار ندارم

ولی یه سری کمبودها و نخورده های  خونه ی پدریشون رو میخوان تلافی کنن یا بهونه ی خوبی واسه تنبلی و غذا نپختن میکنن

پس اینهمه خانم باردار چجوری میرن سرکار ، به همه ی کارای خونشون هم میرسن

این تاپیک که فیکه

وقتی یخچالش خالیه ، دوزارم ته جیبش نیست غلط میکنه بچه دار میشه

بچه کلی خرج داره قرار نیست فتوسنتز کنه که

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
اینا در شان ی خانم باردار نیس..ایشون باید هرروز از بیرون غذای خوب بخره

خانم باردار باید قبل از بارداری حساب بانکیش رو چک کنه بعد غذایی که در شانش هست رو نوض جان کنه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی