باردارم گشنمه از صبحه هیچی نخوردم.از وقتی حامله شدم نمیتونم ناهار اینا درست کنم اصلا حال ندارم خیلی بدن درد دارم..شوهرم ۲ روز یبار ۳۰۰ میزد واسه ناهارم که از بیرون بگیرم..امروز زنگ زدم بهش گفت وضعم خرابه نداد...خیلی دلم گرفت دارم گریه میکنم..گشنمم هست تو خونمونم هیچی نداریم نونم نداریم
❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️
کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
خخخخ چندتا کامت اول خوندم همه دل سوزوندن ولی باز نتونستم حرصمو خالی نکنم حرف دلمو زدم که این اداها چ ...
دیگه شور همه چی رو درمیارن واقعااااا
یمی چند روز پیش تاپیک زده باردارم مادرشوهرمو خدا بکشه گفته زودپز رو از تو کابینت در بیارم بدم بهش😐تازه استراحت مطلقی هم نبود همه چی بارداریش طبیعی بود
خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
حامله شدی تیر غیب که نخورده به کمرتبه نظرم شوهرت از اداهات خسته شده
😂😂😂😂😂
خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
من الان دقیقا تو همون مرحله هستم ویار بد حالت تهوع شدید بیحال بی جونخب چیکار کنم چون شوهرم سرکاره با ...
نمیدونم عزیزم نظرات متفاوته نظرشمام محترمه هرکسی زندگیو ازدیدگاه خودش میبینه من ازنظرخودم شما وبعضیام ازدیدگاه خودتون فقط میدونم من ن املم ن بیسواد ن لول وشخصیت اجتماعی پایینی دارم که توسری خور باشم فوق لیسانس دارم و بایه شخصیت اجتماعی بالا ولی کیف میکنم برای شوهرم غذا درس میکتم خونمو بهش میرسم وقتی شوهرم میاد کیف میکنه منم کیف میکنم برای من ته واوج لذته شاید یکی دیگه جور دیگه فکر کنه ونظر وفکر همه هم محترمه عزیزم
آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند..... آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)
شما که تو هزینه شام و ناهارتون موندید اون بچه رو دقیقا چجوری میخواید بزرگ کنید با هوا؟؟اه اعصاب ادمو ...
دنیا اینجوری نمیمونه
خاله منم وض مالیش تایمی ک باردار بود بد بود اما الان مزدا تیری سوار میشه برای بچه ها ماشین و بهترین امکانات فراهم کرده خودش میگه وقتی باردار بودم از هوس گوشت گریه میکردم
باورت نمیشه شکمم هفت ماهه بود دوتا دوقلو یک ساله داشتم جفت پایین ووومهمون دار هم بودم حالمو خوب نبود ...
منم شرایط بارداریم رو بالاتر نوشتم
منم بی ادا بودم والا