2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک سبزی پاک کردننن

334 بازدید | 40 پست

وا همسایشون بود غریبه که نبود طرف و اینقدر شماتت میکنین بعدم یکی گفت مدال نمیندازه کسی برات از کت و کول بیوفتی چه ربطی داره شاید طرف دوست نداره اماده بخره اینهمه جبهه واسه چیه من این همه سال نرفتم پیش همسایه ابروت و پیش همسایه ها بردی 🫥

منم خوشم میاد با همسایه خوب باشی ولی نمیتونم اعتماد کنم 

اون تاپیکم گفتن فیکه میگفت معلمم نمیدونم چی و ...

خوندین تاپیکو ؟

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

اینکه یه زن علاقه داره سبزی پاک کنه یا ترشی بندازه ، مربا درست کنه و رب بپزه همه اینها به خاطر اون بعد زنانگی هست 

غذاهای فوری و عجله ای و تند تند کار کردن و سرعت هم از بعد مردانه میاد

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر منم زشته 

من اصلا با همسایه دوس ندارم روم باز شه 

الان این سبزی گرفته دو روز دیگه اون یکی اش میپزه سه روز دیگه ...

این وسط با غیبت و یه کلاغ چهل کلاغ و حسادت و..فتنه ها برپا میشه

۲۰ کیلو سبزی هم مصرف دست کم ۷ ۸ ماهشه خودش گفت که اینم باز اشتباهه 

سبزی رو باید تازه تازه مصرف کرد 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اتفاقا الان تازه تاپیکش رو دیدم

اگر قبول کنیم هرکسی یه سبک زندگی داره و به خودش مربوطه، پس لزومی هم نداره بیاد اینجا تاپیک بزنه.

بعنوان مثال خب به من چه ۲۰ کیلو سبزی خریده؟ به من که با همسایه ها پاک کرده؟ اصلا تاپیک زدنش چه هدفی داره؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

دیگه هرکی ی جوره 

من خودم شخصا دوس ندارم هم خودمو انقدر زحمت بدم هم اطرافیان

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

به نظر منم زشته من اصلا با همسایه دوس ندارم روم باز شه الان این سبزی گرفته دو روز دیگه اون یکی اش می ...

من فقط داشتم فکر میکردم اگر کسی بیاد در ما رو بزنه بگه بیا با من سبزی پاک کن واکنش من چه خواهد بود؟! منی که واسه خودم دو سه کیلویی میخرم🤣🤣 خودمم باید با دقت پاک کنم و با وسواس بشورم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من همسایه هام بیان بگن بیا سبزی پاک کن کمک ما میگم ب من چ اصلا همسایه رو سال ب سال نمیبینم‌ و نمیخوا ...

اونایی که تو کوچه میشینن خوششون میاد از اینکارا که کنار هم مشغول کاری باشن

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
خب شاید جایی که زندگی میکنن این کارا عادیه 🤦 براشون اهمیت نداره

خب اینجا هرکسی با توجه به فرهنگ خودش نظر میده پس تفاوت عقاید و نظرات عجیب نباید باشه 

من نمیپسندم تا امروزم حتی از مادربزرگم این حرکتو ندیدم چه در مورد همسایه چه اینهمه سبزی 😁 حالا به قول شما شاید تو بعضی خانواده ها عادیه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من فقط داشتم فکر میکردم اگر کسی بیاد در ما رو بزنه بگه بیا با من سبزی پاک کن واکنش من چه خواهد بود؟! ...

من آماده میخرم

حاضر نیستم واسه خودمم پاک کنم

چند بار شوهرم خرید انقدر موند گندید ریختم دور 

💔