2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک سبزی پاک کردننن

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 40 پست
😄😄من از یکی رب میخرم همیشه میگم خدا بهش سلامتی و عمر طولانی بده من بی رب نمونم😄

🤣🤣🤣🤣

من رب فقط رعنا 

ابلیمو و سبزی هم از همین پسره میخرم ک مغازه داره

خودش بهتر از داداشش هست تازه تمیزتره و مقدار و تناسب سبزی رو بهتر میریزه

💔

منم همینطورم حدودم رو جوری تعیین میکنم که تاحالا همسایه ای همچین کاری نکرده همسایه جدید اومده روبه ر ...

دقیقا

با دیوارای نازک این اپارتمانا فردا بپرسن بچه ت گریه میکرد؟صدای چی بود تو خونتون؟ مهمون داشتین؟ چرا دیر میخوابی؟ و هزاران سوال بی پایان

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂 آره میشینن عصرا مخصوصا اونایی که بالای ۵۰ سال هستن میشینن به صحبت نمیرن خونه همدیگه نمیدونم شاید ...

این کارشون مردم آزاریه

آدم جرات نمی کنه از کنار اینا رد بشه 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
این کارشون مردم آزاریهآدم جرات نمی کنه از کنار اینا رد بشه

آره دقیقا 

اصلا حس خوبی نداره 

۴ چشمی نگا می‌کنن

منم حساس فوری دست پاچه میشم 🤦‍♀️🤦‍♀️😁

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
آره دقیقا اصلا حس خوبی نداره ۴ چشمی نگا می‌کننمنم حساس فوری دست پاچه میشم 🤦‍♀️🤦‍♀️😁

تا رد بشی مثل دستگاه اسکن آدمو رصد می کنن، 

خیلی چندشن 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
بنظر خودشون باحاله😂😂من اصلا اهلش نبودم و نیستم و نخواهم بودفقط یه دفعه نشستم کوچه مراقب بچه ها باش ...

وای منم همینجور حس بد گرفتم 

آخه ما ۴ ساله اومدیم اینجا 

اوایل همسایه ها میومدن از درخت خونه ما میوه میچیدن و از دیوار میومدن بالا و هی در میزدن پیاز داری؟شارژر داری و...

من عاصی شده بودم خیلی 

شوهرم گفت بهش گفتن ما قبلا هر شب غذا میاوردیم تو کوچه کنار دیوار میخوردیم و منقل میاوردیم بلالی درست میکردیم و....

ولی برا من خیلی زشت بود 

حتی یه بار یکی در زد مال ۳ تا کوچه پایین تر بود 

یه عالمه برگ از درخت چیده بود 

گفت در رو باز کن بیرون برگ هاش دیگه قشنگ نیست از تو خونتون بچینم بقیشو

💔

وای منم همینجور حس بد گرفتم آخه ما ۴ ساله اومدیم اینجا اوایل همسایه ها میومدن از درخت خونه ما میوه م ...

وای نه اصلا اصلا اینجوری دوست ندارم 

اصلا اشتباه کردم گفتم خوبیایی داره ارتباط با همسایه 😂😂

من فقط در حد سلام علیکم خوبه بنظرم و دشمن نباشیم کاری به کار هم نداشته باشیم

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
منقرضم نمیشن آره جدی خیلی چندش و حال بهم زنن

به جای اینکه چنتا کتاب بخونن 

ورزش کنن یه هنر یاد بگیرن 

فقط و فقط توی زندگی مردم سرک می کشن 

از ریشه تغییر میخواد

آفرین