2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک سبزی پاک کردننن

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 40 پست

اون کاربر فیکه تو تاپیکاشم فقط دنبال پربازدیدی هستش 

من حسم میگه به احتمال زیاد زن نماست حتی در غیر این صورت به تازه به دوران رسیده هستش که حتی با رابطه هم پز میده (تاپکیش ترکید)

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

اخه ۲۲ سال معلم 

بیست کیلو سبزی 

تو پارکینگ 

همسایه ها 

کلا به عقل هر کی باور کرد باید شک کرد 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب منم معمولا سبزیو خودم آماده میکنم

ولی خب در حجم محدود و برای نیاز دو نفر

کمک کسی هم لازم نیس

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

اون تاپیک و خوندم خانمه معلم بود    هر کسی ی  اخلاقی داره  دیگع   ولی صمیمی شدن با همسایه  ب نظرم زیاد جالب  نیست درد سر داره

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
اونایی که تو کوچه میشینن خوششون میاد از اینکارا که کنار هم مشغول کاری باشن

چ جالب

مگه تو کوچه هم میشینن؟😐

مگه خونه ندارن یا پارک برا تفریح

بعد زشت نیست این ک تو کوچه باشن؟

😅میام اینجا چیزا جدید یاد میگیرم

💔

من آماده میخرمحاضر نیستم واسه خودمم پاک کنمچند بار شوهرم خرید انقدر موند گندید ریختم دور

نه اماده هم بخاطر مسائل بهداشتی راغب نیستم

البته تازگیا یکی رو بهم معرفی کردن نحوه کارشو دیدم واقعا تمیز بود. حتی برای ارسال تو صد لایه نایلون و سلفون میپیچه میده به اسنپ تازه راننده ش هم باید خانم باشه میگه مردای اسنپی ماشینشون تمیز نیست.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خب منم معمولا سبزیو خودم آماده میکنمولی خب در حجم محدود و برای نیاز دو نفرکمک کسی هم لازم نیس

البته دروغ نگم👀👀

خیلی وقتا مامانم بهم سبزی میده👀👀

واسه همین سختم نیس

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

چ جالبمگه تو کوچه هم میشینن؟😐مگه خونه ندارن یا پارک برا تفریحبعد زشت نیست این ک تو کوچه باشن؟😅میام ...

😂 آره میشینن عصرا 

مخصوصا اونایی که بالای ۵۰ سال هستن 

میشینن به صحبت 

نمیرن خونه همدیگه نمیدونم شاید از خونه خسته ان 

حوصله پارک رفتن هم ندارن 

میان میشینن دم در خونه شون 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
نه اماده هم بخاطر مسائل بهداشتی راغب نیستمالبته تازگیا یکی رو بهم معرفی کردن نحوه کارشو دیدم واقعا ت ...

بله خب گاهی بعضیا دوس ندارن سبزی آماده رو

منم از جای معتبر میخرم

فقط امیدوارم بنده خدا تغییر شغل نده ک بدبخت میشم🤣

اخه از دو سه جا قبلش گرفتم انقدر بد بود 

این عالیه

💔

من فقط داشتم فکر میکردم اگر کسی بیاد در ما رو بزنه بگه بیا با من سبزی پاک کن واکنش من چه خواهد بود؟! ...

منم همینطورم 

حدودم رو جوری تعیین میکنم که تاحالا همسایه ای همچین کاری نکرده 

همسایه جدید اومده روبه روم 

اوایل پیک اسنپ میومد تا درو باز میکردم سریع درو وا میکرد شروع به حرف میکرد من سلام و خداحافظ میگفتم و یه احوالپرسی کوتاه چندبار تکرار کرد الان دیگه اوکی شد متوجه شد من اهل رفت و امد و رفاقت همسایگی نیستم 

حوصله خودمم ندارم به خدا حالا همسایه بیاد بره که چی اخه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

😂 آره میشینن عصرا مخصوصا اونایی که بالای ۵۰ سال هستن میشینن به صحبت نمیرن خونه همدیگه نمیدونم شاید ...

چ باحال🤣😅

منو میلیاردی پول بدن نمیرم بیرون بشینم هیچوقت 

حس بی خانمان بودن بهم دست میده🤣🤣🤣

💔

چ باحال🤣😅منو میلیاردی پول بدن نمیرم بیرون بشینم هیچوقت حس بی خانمان بودن بهم دست میده🤣🤣🤣

بنظر خودشون باحاله😂😂

من اصلا اهلش نبودم و نیستم و نخواهم بود

فقط یه دفعه نشستم کوچه مراقب بچه ها باشم حس حقارت بدی بهم دست داد 😂😂

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
کار چیپیه بیاید قبول کنیم

نظر منم همینه 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
بله خب گاهی بعضیا دوس ندارن سبزی آماده رومنم از جای معتبر میخرمفقط امیدوارم بنده خدا تغییر شغل نده ک ...

😄😄

من از یکی رب میخرم همیشه میگم خدا بهش سلامتی و عمر طولانی بده من بی رب نمونم😄

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "