2777
2789

گفتن همه دروس امتحان بدید ولی ۶ درسش مهمه

بعد حالا از این ۶تا درس هرکدوم که نمرش بهتر شد رو انتخاب میکنن یا خودمون ۶تا درس رو باید انتخاب کنیم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه دعا کنید ازدواججججججج کنم 27سالمه میخام یک ازدواج خوب داشته باشم خوشبخت باشم نمیدونم چرا اصلا ...

انشالله یه ازدواج عالی قسمتت میشه عزیزدلم 

البته که هنوز سنی نداری🥲🤍🫂

اون 6 تا درس یازدهم که توو کنکور 405 تاثیر داره نمره ی آزمون های ترمیم و لحاظ میکنن

دیگه مثل قبل نیست اون نمره ای که بهتره رو بذارن

تازه باید توو کل آزمونهای درس یازدهم شرکت کنی اگه یدونه هم غیبت کنی کلا برات نمره ی سال پیش تو در نظر میگیرن

ممنونم عزیزم پس کل دروس چرا باید امتحان بدیماگه اونا نمراتش بد شد چی

سلام استارتر مشکل منم هست 

لطفا منم لایک کن بچه ها جواب دادن

من از پشتیبان پی سی کنکور پرسیدم گفت برای پشت کنکوری ها فقط 6 درس

دَر‌هَیاهوی‌ِجَهان‌دَر‌خَلوَت‌ِخود‌گُمشُدِه‌اَم..🖤️

ممنونم عزیزم پس کل دروس چرا باید امتحان بدیماگه اونا نمراتش بد شد چی

کل دروس رو امتحان میدی ولی فقط 6 درس در نتیجه ی کنکور تاثیر داره. بقیه درسا ب جز این 6 درس رو شما کافیه سر جلسه باشی که غیبت نخوری حتی میتونی هیچی ننویسی. فقط میخوان پول بگیرن واسه همین میگن همه رو باید امتحان بدید. خونده بودم هزینه ی هر درس 95 تومن حالا نمیدونم دقیق چیزی ک خوندمو گفتم ولی هزینه داره دیگه

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم