2777
2789
عنوان

اینکه گفتن همه دروس یازدهم رو باید امتحان بدیم کنکوریا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 41 پست
سلام استارتر مشکل منم هست لطفا منم لایک کن بچه ها جواب دادنمن از پشتیبان پی سی کنکور پرسیدم گفت برای ...

بخون چیزی ک نوشتمو

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقیه درس ها امتحانات داخلی ان. طراحشون خود مدرسه ست

چی طراحشون مدرس؟ برای ترمیم دروس یازدهم باید همه رو امتحان بدن و فقط 6 درس تاثیر در نتیجه ی کنکور داره که از قبل مشخص شده ولی بقیه درس ها به جز این 6 درس فقط نیاز ب حضور فیزیکی هست که غیبت نخوره و نمره ش کم بشه هم ایرادی نداره چون تاثیری نداره. طراح مدرسه نیس. امتحان نهاییه کل کشور یکیه

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

کل دروس رو امتحان میدی ولی فقط 6 درس در نتیجه ی کنکور تاثیر داره. بقیه درسا ب جز این 6 درس رو شما کا ...

یعنی چیزی براشون نخونم سفید بدم بیام بیرون مشکلی نیست؟

دَر‌هَیاهوی‌ِجَهان‌دَر‌خَلوَت‌ِخود‌گُمشُدِه‌اَم..🖤️

نه گلم اگه افتادی که دیپلم بهت نمیدنباید اونارو بالای ده بیاره پاس شه

چیزی ک من خونده بودم این بوده ک اعلام کردن فقط نیازه سر جلسه باشه فقطهمون 6 درس نمره ش لحاظ میشه. و کسی ک ترمیم میزنه نمرات دیپلمش تغییر نمیکنه ها! نمره ترمیم ربطی ب دیپلم نداره. هر چی همون سال اول امتحان دادی تو دیپلمته

چیزی ک من خونده بودم این بوده ک اعلام کردن فقط نیازه سر جلسه باشه فقطهمون 6 درس نمره ش لحاظ میشه. و ...

عزیزم آخرین نهایی که شرکت کردی برای پایه یازدهمت لحاظ میشه شما وقتی پنج شش درس یازدهم افتادی دیپلم میدن بهت؟

بعد باید بری شهریور مدرسه امتحان بدی

کل دروس رو امتحان میدی ولی فقط 6 درس در نتیجه ی کنکور تاثیر داره. بقیه درسا ب جز این 6 درس رو شما کا ...

ای خداااا💔

واقعا کاش بشه قبول بشیم از دست این سنجش و همه چی راحت شیم 

۱۰۰ تومن برای هردرس خیلیییه اونم برای کسی که باز نداشته باشه. خب وقتی ۶ درس تاثیر داره مگه مرض دارید بقیه رو هم میخواین بگیرین هم پولمون میره هم وقتمون 

یعنی چیزی براشون نخونم سفید بدم بیام بیرون مشکلی نیست؟

ببین تا جایی ک اطلاع دارمه اینی ک گفتم برا کسی ک یازدهمه منظورم نبود برا کسی ک میخواد ترمیم کنه منظورمه و اینکه کانالا رو چک کن بخون محض اطمینان 

ببین تا جایی ک اطلاع دارمه اینی ک گفتم برا کسی ک یازدهمه منظورم نبود برا کسی ک میخواد ترمیم کنه منظو ...

ندیدم تو کانالی اینو نوشته باشه

دَر‌هَیاهوی‌ِجَهان‌دَر‌خَلوَت‌ِخود‌گُمشُدِه‌اَم..🖤️

عزیزم آخرین نهایی که شرکت کردی برای پایه یازدهمت لحاظ میشه شما وقتی پنج شش درس یازدهم افتادی دیپلم م ...

راجب پشت کنکوری دارم میگم. نه کسی که یازدهمه. کسی ک پشته قبلا یازدهمو داده نمره داره اونا میشه نمره دیپلمش. شاید حق باشماس باید پاس شه بقیه رو