2777
2789
ممنون

خواهش

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

همین که دارم توش زندگی میکنم یعنی پز دادن چون اینه بهشته برام واقعا نمیدونم چجوری میخوان بهشتو به ما ...

عشقم درسته خودم گیلانی نیستم ولی همه ی جاهای گیلانو دیدم خودم در جریان زیبایی هاش هستم 😁

شما به پز دادن ادامه بده 😂😂

در ضمن عین * درسته 

اگر از من بپرسن تعریفم از زندگی کردن چیه ؟ میگم که زندگی شبیه یه رودخونه‌ی بزرگه که هیچ‌وقت آروم نمی‌شینه ..بعضی وقت‌ ها باید مثل یه قایقِ جسور، خودمون رو بسپریم به جریانِ تندش و دل به دریا بزنیم برای کشفِ سرزمین‌های جدید ؛ حتی اگه ناشناخته باشن ..🫠 بعضی وقت‌ ها هم لازمه کنارِ رودخونه بشینیم ؛ به بازیِ موج‌ها روی سنگ‌ها نگاه کنیم و بذاریم آرامشِ آب، تمامِ خستگی‌هامون رو با خودش ببره 🥲 من فکر می‌کنم هر موج، هر پیچ و هر سکوتِ کنارِ این رودخونه، یه درسِ تازه برای ما داره .. مهم اینه که یاد بگیریم چطور با هر حالتی از این رودخونه، بهترینِ خودمون باشیم و قصه‌ی زندگی‌مون رو با زیباترین رنگ‌ها بنویسیم ؛ چون تهِ تهش، این خودِ ماییم که به این رودخونه‌ی بزرگ، معنا می‌دیم ..🩵🌊اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید 🥲 داخل دفترم یادداشت میکنم 💅🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشقم درسته خودم گیلانی نیستم ولی همه ی جاهای گیلانو دیدم خودم در جریان زیبایی هاش هستم 😁شما به پز د ...

فشاری شدی چرا جانم؟

من پز گیلانی بودنمو میدم شما چرا میگی ادامه میدی واقعنم پز دادن داره تازه افتخارم میکنم که شمالیم خیلیا بخاطر همین گیلان از صدجا پامیشن میان اوکی😂🤌🏻

الانم حرفی نمیمونه. 

Gilan🥺💚