2777
2789

عکس میفرستم اسکرین شات هست نوشته بخش اول به جز فصل اول یعنی فقط بخش اول بخونم دوم سوم نمیخواد ؟

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا اینارو نگا نمیکنمهرچی کتاب بهم دادن میخونم، بیشتر وقتام کتاب نمیخرم

من بچه دارم سخته کل کتاب بخونم اصلا وقتش ندارم

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

نه عزیزم بخش اول رو بخون بجز فصل اولشو.فصل های بعدش بخون

آهان ممنون

خب میدونی من خل تا الان نمیدونستم اینا مهمن الان گفتی فهمیدم

بلانسبتت  اگه کل کتاب بخونی که واسه ازمون دولتی بهتره اما اگه مثل من وقت نداری که فقط باید منابع بخونی 

بلانسبتت اگه کل کتاب بخونی که واسه ازمون دولتی بهتره اما اگه مثل من وقت نداری که فقط باید منابع بخو ...

یعنی چی واسه آزمون دولتی

واسه همین کامل نمیخونم چون حوصله ندارم ، سرکارم میرفتم باز الان کتاب ندارم

💕🌸☘️🌹

یعنی چی واسه آزمون دولتیواسه همین کامل نمیخونم چون حوصله ندارم ، سرکارم میرفتم باز الان کتاب ندارم

اره واسه ازمون دولتی اگه بخوای شرکت کنی خوبه اما خوب سرکار میری پس همون منابع پیدا کن

نمی‌فهمم آزمون دولتی منظورت چیه

مثلا من رشتم حقوقه ازمون وکالت اسکودا این چیزا داریم بعضیا میخوان ازمون آموزش پرورش بدن این جور ازمون ها اگه فقط مدرک میخوای هیچی 

مگه هست همچین چیزیبراش چیکار میکنن؟ ثبت نام میکنن چیکار میکنن

شما رشتون چیه ؟