کودئین مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 1946 عنوان یه پیام نوری بیاد این موضوع برام روشن کنه لطفا 98 بازدید | 16 پست عکس میفرستم اسکرین شات هست نوشته بخش اول به جز فصل اول یعنی فقط بخش اول بخونم دوم سوم نمیخواد ؟ لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵💫 اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂 1404/07/23 | 11:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کودئین مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 1946 لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵💫 اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 36232 من اصلا اینارو نگا نمیکنمهرچی کتاب بهم دادن میخونم، بیشتر وقتام کتاب نمیخرم 💕🌸☘️🌹
زیبادختایرانی عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 724 نه عزیزم بخش اول رو بخون بجز فصل اولشو.فصل های بعدش بخون خدایا ثروتی عظیم تر از ثروت قارون به من عطا کن🥰و زیبایی ای بیشتر از زیباترین زنان جهان💖
کودئین مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 1946 من اصلا اینارو نگا نمیکنمهرچی کتاب بهم دادن میخونم، بیشتر وقتام کتاب نمیخرم من بچه دارم سخته کل کتاب بخونم اصلا وقتش ندارم لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵💫 اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂
کودئین مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 1946 نه عزیزم بخش اول رو بخون بجز فصل اولشو.فصل های بعدش بخون آهان ممنون لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵💫 اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 36232 من بچه دارم سخته کل کتاب بخونم اصلا وقتش ندارم خب میدونی من خل تا الان نمیدونستم اینا مهمن الان گفتی فهمیدم 💕🌸☘️🌹
کودئین مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 1946 خب میدونی من خل تا الان نمیدونستم اینا مهمن الان گفتی فهمیدم بلانسبتت اگه کل کتاب بخونی که واسه ازمون دولتی بهتره اما اگه مثل من وقت نداری که فقط باید منابع بخونی لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵💫 اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 36232 بلانسبتت اگه کل کتاب بخونی که واسه ازمون دولتی بهتره اما اگه مثل من وقت نداری که فقط باید منابع بخو ... یعنی چی واسه آزمون دولتیواسه همین کامل نمیخونم چون حوصله ندارم ، سرکارم میرفتم باز الان کتاب ندارم 💕🌸☘️🌹
کودئین مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 1946 یعنی چی واسه آزمون دولتیواسه همین کامل نمیخونم چون حوصله ندارم ، سرکارم میرفتم باز الان کتاب ندارم اره واسه ازمون دولتی اگه بخوای شرکت کنی خوبه اما خوب سرکار میری پس همون منابع پیدا کن لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵💫 اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 36232 اره واسه ازمون دولتی اگه بخوای شرکت کنی خوبه اما خوب سرکار میری پس همون منابع پیدا کن نمیفهمم آزمون دولتی منظورت چیه 💕🌸☘️🌹
کودئین مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 1946 نمیفهمم آزمون دولتی منظورت چیه مثلا من رشتم حقوقه ازمون وکالت اسکودا این چیزا داریم بعضیا میخوان ازمون آموزش پرورش بدن این جور ازمون ها اگه فقط مدرک میخوای هیچی لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵💫 اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 36232 مثلا من رشتم حقوقه ازمون وکالت اسکودا این چیزا داریم بعضیا میخوان ازمون آموزش پرورش بدن این جور ازمو ... مگه هست همچین چیزیبراش چیکار میکنن؟ ثبت نام میکنن چیکار میکنن 💕🌸☘️🌹
کودئین مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 1946 مگه هست همچین چیزیبراش چیکار میکنن؟ ثبت نام میکنن چیکار میکنن شما رشتون چیه ؟ لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵💫 اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 36232 شما رشتون چیه ؟ ادبیات انگلیسی امچون قبلا خونده بودم و معلم بودم آموزشگاه، رفتم این رشته 💕🌸☘️🌹